Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindent elveszített miattam. Mit csináljak, hogy ne csak én legyek neki?
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Imádjuk egymást. Neki előttem nem volt hosszú kapcsolata(max 2 hetes de abból sok), nem szerette az előző barátnőit. Előttem nagyon züllött életet élt. A baráti társasága mind füvezett, ezért ő is elkezdte. Erősen alkoholizált, és sokat dohányzott. Mindig lógott suliból, helyette a haverokkal rombolt. Mióta együtt vagyunk, elhanyagolta a barátait, mert csak így tudta végleg letenni a füvet, és az egyéb rossz szokásait. Nem kértem, hogy tegye le őket! Azért tette, mert tudta, hogy csak így lehet tartós a kapcsolatunk, hisz én "jókislány vagyok". A barátom már tisztán lát, látja,hogy már csak kihasználják a régi barátai. Már nem is találkozgatnak, a barátom azt mondta: vége ezeknek a barátságoknak. A barátom szülei nagyon a válásról beszélnek, és kijönnek ilyenkor olyanok is a szájukon, h a barátom már nem is tartozik a családhoz, hisz mindig nálam van.:( Ez rosszul esik a barátomnak. Úgy érzi, rajtam kívül nincs senkije. És mindez miattam van.:( Mit kéne tennem? Én mindig vele leszek,és ezt hangoztatom is neki, de látszik rajta, hogy már nem olyan életvidám, érzi hogy mindent elveszített...sztem mindenkinek szüksége van családra és barátokra! Mit tegyek? Bár az én barátaimat bemutattam, párral össze is haverkodott, de nem annyira, hogy kialakult volna valami barátság. Mit tehetnék, hogy neki jobb legyen?
18/L (Ő 19/F)
szerintem is örüljön, h van egy biztos pont az életében, TE.
az meg, h ugy érzik otthon, h nem a család része, ebben a szülők és a barátod a hibások. ha sok veszekedés megy otthon, akkor egyértelmű, h a barátod nem szeret otthon lenni. az is egyértelmű, h szeretitek egymást, sokat vagytok együtt. egy normális családi háttérrel rendelkező ember is sokat van együtt a szerelmével, akkor ő sem része már a családnak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!