Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ha megbánja?
Figyelt kérdés
3 hete szakított velem a barátnőm (Én 24 ő 17), 3 évet voltunk együtt. Elmondása szerint már nem lángol úgy mint az elején. Hétvégén találkoztunk, elhoztam a cuccaimat tőle, végig sírt, azt mondta lehet, hogy megbánja, hogy így döntött. Hozzám bújt, ölelgetett, simogatott, ugyanolyan lángolást éreztünk mint az elején, ő mégis így döntött. Tegnap derült ki, hogy a gyerekkori szerelmével akar lenni, aki egy link, hazudós csajozós srác. Úgy érzem vissza fogja sírni magát, mert megbánja. Ti mit tennétek a helyemben ha ez megtörténne? Nagyon jól megvoltunk egymással.2009. szept. 27. 14:12
1/17 anonim válasza:
egy 14 éves lánnyal leáltál 21 évesen?? :O
sztem inkább idősebb (20 fölötti) lányokkal ismerkedj most már!
2/17 A kérdező kommentje:
3 évig működött... nem az a tipikus 14 éves volt. Sokkal érettebb testileg és lelkileg is, sok ok miatt.
2009. szept. 27. 14:16
3/17 anonim válasza:
21 évesen 14 évessel? :D
az komoly. :)
4/17 A kérdező kommentje:
nem ezen kéne fennakadni... ezek után már nem fogok 24 évesen tinédzserekkel kezdeni. csak ez a hülye helyzet van, és erre várok véleményeket, tapasztalatot stb.
2009. szept. 27. 14:18
5/17 anonim válasza:
ha tényleg nem akar már veled együtt lenni, a akkor fogadd el. De viszont ő is fogadja el, hogy ha ő így döntött, akkor vége van és ne próbáljon mindig visszakapni. Keress valaki mást, különben sem árt ennyi idő után egy kis váltás :) hajrá ;)
6/17 anonim válasza:
ha működött, akkor oké! :)
én am. csodállak titeket hogy a vélhetően sok pusmogás ellenére is jól megvoltatok 3 évig.
a helyzet kissé bonyolult. közhely, de az idő majd eldönti mi lesz veletek, várj türelmesen, de addig is ismerkedj, csajozz.
7/17 A kérdező kommentje:
csajozás az menni fog:) kicsit várok, mert tényleg jól megvoltunk, de nem fogom vissza magam, ha jön egy másik lány. azért mégis fájó 3 évet eldobni... ezért tettem fel a kérdést.
2009. szept. 27. 14:24
8/17 anonim válasza:
az, hogy 3 évig együtt voltatok, az nem azt jelenti, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket :S (legalábbis gondolom). Ne vedd pazarlásnak, amikor együtt voltatok. A szakítás teljesen természetes dolog. Akár visszagondolhatsz rá, hogy milyen szép időszak volt :)
9/17 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, túl hamar kötötte le magát, élni akar.
10/17 A kérdező kommentje:
igen ez biztos... de ő egy magának való, nem bulizós, szerény lány. Nem tudom miért akar olyan lenni ami nem ő.
2009. szept. 27. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!