Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ha megbánja?
Szerintem nem jön meg mindenkiben, hogy élni akar főleg ha szerény volt eddig és nem ezekre gondolt...max csak akkor ha valaki mondjuk ráveszi.
Talán a gyerekkori hazudós csajos szerelme...
Hát az ő döntése ez és majd ő fogja megbánni az biztos...
Most 2 dolgod vanb és szerintem mind a 2 helyes...
Az egyik az, hogy godolod, hogy már eléggé érett ahhoz, hogy tudja, hogy most mit akar a csaj és, hogy mi jó neki meg neked..(ha már azt is irtad, hogy nem az a tipikus 14 éves csaj votl akkor 17 évesen meg okosabbkéne legyen). És akkro igy hagyodf azt, hogy majd ő vegye észre a saját bőrén hogy amit tett az nem jó..
Legjobban az ember a saját bőrén tanul mert akkor éli át a legjobban. De azután lehet egy más csajod is ha gondolod ha mással jobban kijössz. Miért ne.
A másik is ugyanez, csak előtte szólsz még erről, hogy azért gondolja meg nmagát ha 3 évig jól voltatok és még most is akkro már nehogy egy külső ember csak úgy tönkretegye a kapcsolatot.
De én a 2 közül az elsőt választanám, mert ha meg is bánja akkor azután már sokkal jobban meggondolja magát mielőtt döntést hoz és rájön, hogy az ilyen dolgokkal nem szabad olyan könnyen játszania...
Hagyd végre az álmodozást róla. Ha megint vissza is jönne hozzád, legközelebb eljátszaná ugyanezt veled 2 év múlva? Az mennyivel lenne jobb neked?!?!
Inkább 20 fölött keresgélj, mert ezek a tinik tényleg ilyen "Hirtelenek".
Nem hihetetlen az, h egy eddig szerény csajszi most stílust vált, és elkezd bulizni 1000rel!
Szóval te is keress mást, és ne fogadd vissza többet.
"Elmondása szerint már nem lángol úgy mint az elején."
Ennyit arról hogy "nem egy átlagos tini lány".
Azért durva hogy 21 évesen összejöttél egy 14 éves kislánnyal. Szemléltetésképp, mondjuk 3-dikos egyetemista voltál, a lány pedig 8-dikos általános iskolás.
Azért elég durva ha belegondolsz..
olyasmiben reménykedsz ami nincs.
Ki van rakva a szűröd. Nem érted meg hogy nem kellettél neki, 3 év ide vagy oda. Hogy számít 3 év? Nem.
Mert lehet megunta, hogy nem egy bulizós sráccal van.
Lehet tényleg ki akarja élni magát. Most nehéz tőled elszakadnia, de amint a másik sráccal tölt el egy pár hónapot és te nem leszel képben akkor észre sem veszi hogy ez megváltozott és már nem nehéz elszakadnia tőled.
3 évet eldobni? Ő megtette, neki nem számított. A nőknek mindig az kell aki rossz, bulizós....etc...
Ne reménykedj nagyon, ha nem maradsz az életében semmilyen szinten. Ahhoz hogy változzon ez, az a minimum hogy jelen maradsz az életében.
jakomo 25F
Komolyabb lett, megjött az esze, és rájött, hogy egy pedofil állat vagy! :-)
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy költöztél Te oda 21 évesen egy 14 éves lányhoz, hogy elhoztad a cuccaid tőle...
Szerintem nagy kamu ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!