Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs önbizalmam?

Figyelt kérdés

A barátaim nem értik, hogy miért nincs önbizalmam. Nem hiszek magamban. Pedig nem kellene. Versenyeket nyerek, a tanulmányi eredményeim se rosszak. Csak hát a szerelem... Én próbálkozok de eddig mindig bebuktam. Mit tudnék tenni? Talán ha lenne valaki aki olyannak szeretne aki vagyok akkor nem lenne evvel problémám. De sajnos nincs. És nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben sok jelentkező lenne. :) Amúgy átlagos kinézetűnek mondhatom magam. Nem vagyok se sovány, se kövér. Csak magas. :) 175 cm.

16/l

2009. máj. 2. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne keresd görcsösen a sikert. Ott fogsz rátalálni a szerelemre, ahol nem is gondolnád. Nem késtél még le semmiről.
2009. máj. 2. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
17/L vagyok mégse volt barátom még. Az a helyzet, hogy mostanában padlón vagyok, és szerintem addig nem is lenne értelme, amíg saját magam rendben nem lesz.
2009. máj. 2. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Te még mázlista vagy, mert lány vagy. A pasinak kell kezdeményezni. Előbb-utóbb lesznek is, akik nálad próbálkoznak (ha eddig még nem, amit kétlek), majd azt is megtanulod kezelni.

Inkább az a kínos helyzet, amikor (akár nálad 10 évvel is idősebb) fiúk, hasonló okokból, nem mernek próbálkozni sehogyan. Na ők vannak igazán bajban.

2009. máj. 2. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Titok című filmet és majd azután meglátjuk mit gondolsz erről..
2010. ápr. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!