Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önbizalmam?
A barátaim nem értik, hogy miért nincs önbizalmam. Nem hiszek magamban. Pedig nem kellene. Versenyeket nyerek, a tanulmányi eredményeim se rosszak. Csak hát a szerelem... Én próbálkozok de eddig mindig bebuktam. Mit tudnék tenni? Talán ha lenne valaki aki olyannak szeretne aki vagyok akkor nem lenne evvel problémám. De sajnos nincs. És nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben sok jelentkező lenne. :) Amúgy átlagos kinézetűnek mondhatom magam. Nem vagyok se sovány, se kövér. Csak magas. :) 175 cm.
16/l
Te még mázlista vagy, mert lány vagy. A pasinak kell kezdeményezni. Előbb-utóbb lesznek is, akik nálad próbálkoznak (ha eddig még nem, amit kétlek), majd azt is megtanulod kezelni.
Inkább az a kínos helyzet, amikor (akár nálad 10 évvel is idősebb) fiúk, hasonló okokból, nem mernek próbálkozni sehogyan. Na ők vannak igazán bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!