Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam:/ Hogyan tudok ezen változtatni?
biztos animés vagy, és sokszor legszívesebben arról beszélnél:D
Am meg Brian Tracy, Napoleon Hill-re keress rá és olvsass szépen
F17
Szia, hasonló vagyok én is mint te. Félénk vagyok, emiatt nehezen találok barátokat, és ha társaságban vagyok, félek megszólalni amiatt, hogy hülyeséget mondok, vagy nem is figyelnek oda rám. Ha van kedved beszélgetni erről vagy bármi másról, írj egy privát üzenetet.
Lassan 21/F
Nekem is rengeteg gondom volt ezzel, szociálisan kissé mondjuk így, fejletlen voltam mindig is. Folyamatosan hurcoltak anyámék, óvodát, sulit rengetegszer váltottam, nehezen illeszkedtem be.
Pár éve mindig szorongtam mikor társaságba mentem, hozzád hasonlóan ugyanúgy unalmasnak hittem magam. Ha valaki mondjuk egy háromórás vonatúton velem tartott, előtte napokig görcsöltem, mit fogok tudni beszélni vele, égés lesz, stb. Megnyikkanni se mertem sokszor. Úgy oldódott meg a dolog, hogy egyre többet mertem. És a legfontosabb, hogy nem szabad rágörcsölni, rákészülni: na megint emberek közé megyek. Csak fogni magad, bemenni. Az írásodból ítélve értelmes lány vagy, ha érdeklődő vagy ,mindenhez hozzá tudsz fűzni valamit. Inkább valami egyszerűt kérdezz, mint semmit. És tudj magadon is nevetni: ne félj attól, hogy nem értékelik a poénod, röhögd el a végét, ne vedd komolyan, akkor tudsz felszabadulni, ha nem görcsölsz rá ilyenekre. Nem csak azok az értékesek, akik egyfolytában dumálnak és mókamesterek, mindenkit van miért szeretni. :) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!