Szörnyen alacsony az önbizalmam. Hogy tudnék ezen változtatni?
1. Keresgess az oldalon hasonló kérdéseket, van egy csomó!
2. Légyszi írd le mi a bajod magaddal! Minem tetszik magadon? Duci vagy? Hány éves vagy? Nemed?
3. Ami a legfontosabb: ne hidd azt hogy rajtad kívül mindenki tökéletes! Senki nem az, úgy ahogy mindenkinek vannak előnyei is. neked is! Többet akkor tudok segíteni, ha leírod mi a baj!
Detto ugyanígy vagyok.
Mindig kiröhögtek anno általánosban azért, mert göndör hajam van, és megint megnőtt, hülyén áll, minden szirsz*r, állandóan le kell vágatnom, pedig nem szívesen..
f/16
Az osztálytársaim szívattak még régebben, és akkor nagyon leesett az önbizalmam. Igaz, hogy mostmár nem szoktak annyit, de az önbizalmam nem állt helyre. Páran próbáltak bátorítani, de nem túl sok sikere volt. Am pedig, 164 cm vagyok 58 kg, de vastag a csontozatom, hosszú, barna, göndör haj, kék szem. 14/L (kitűnő tanuló) és még valamiben jó vagyok: állítólag nagyon jól tudok táncolni... :) ezt már többen is mondták. És ezért is nem értem, hogy ha pozitívat kapok, akkor miért nem bír több önbizalmam lenni.
16/f!: Régebben én sem szerettem, hogy göndör a hajam , de most viszont már igen. Jó a tiéd biztos más, de én mostmár örülnék ha még göndörebb lenne. és ne zavarjon! sztároknak is van göndör hajuk. Nem tudom az igazi nevét, de pl a step up 3D-ben Moose-nak is göndör a haja. és jól áll neki szerintem.
1. vagyok, én 165 cm vagyok és 50 kiló (16/L). bármit megadnék, hogy csak egy pár centivel vastagabbak legyenek a lábaim és hogy csak egy kicsit legyen nagyobb a mellem. De mindezek ellenére magabiztos vagyok, senki nem mondaná meg rólam, hogy önbizalom hiányom van pedig nem volt ez mindig így. amúgy táncolni abszolút nem tudok, viszont nagyon szeretek énekelni és fogjuk rá, hogy tudok is:)
próbáld meg szeretni önmagad. szerintem erre bárki képes csak van akinek kicsit erőltetni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!