Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 éves férfi miért nem tud 1 21 éves lányra (Nőre) Nőként tekinteni?
A párommal tegnap este összevesztünk és olyan dolgok hangoztak el a szájából amit nekem nehéz volt végighallgatni..pl:Én akartam Tőled valamit??!!Nekem 1 Nőre van szükségem!!-mindezt gúnyosan..
És,hogy én még csak 21 vagyok és még csak lány,csajszi vagyok..de csodálatos Nő lesz belőlem..
És már kezd ez zavarni,és ez az önbizalmamra is lassan kihat..
Mégis,miért ne lennék én Nő?? állítólag koravén is vagyok,komoly,céltudatos,elvárom h bokoljanak nekem,elég távolságtartó is vagyok..tipikus Bak..
21/L
vagy akkor arra számított volna,h kb 2 év mulva már szülnék neki mert így tudja,h nem esélyes a dolog,hisz itt van nekem az egyetem...és szerintem érzi,h nem ártana belehuznia..volt,h elkezdte nekem mondogatni h lehet h a 27éves hugának előbb lesz családja mint neki mert már 6 éve együtt van a pasijával..
meg azt is felhozta h őt zavarja hisz amikor ő 40 lesz én 27..:D mondom jól megy a matek..:D
amikor itt van akkor tényleg minden szép és jó..akkor nem is mond ilyeneket..ezeket inkább buli után mondta,mondja..vagy írja smsbe..gondolom az alkohol hatása..
bár azt konkrétan nem mondta ki ,h nem vagyok neki elég.ezt inkább én mondogattam de akkor meg lehord h nincs önbizalmam meg sajnáltatom magam..
és a hozzáállása nekem is fura mert a legtöbb idősebb pasi örül ha egy 20 éves szóba áll velük..ő meg..nem is tudom..
De remélem,h Ti még jó sokáig boldogok lesztek,és nektek sikerülni fog..!!:)
hát mondjuk nekem is kicsit fura volt amikor megtudtam.h a hugánál is fiatalabb vagyok..:D bár szerintem ő inkább az elköteleződéstől fél..
volt,h a kapcsolatunk elején sokat ivott és akkor egyszercsak elkezdi,h ennek nincs jövöje a korkülönbség miatt és h nem akarja h megdug1szer és akkor ő legyen a bunkó paraszt..keressük egymást 3-4év mulva...mert neki az lenne a legkönnyebb ha felszedd vmi csajt,azt dugja 2hétig,utána meg keress 1 másik csajt..mondom miért akkor csökkeni fog a korkülönbség??
csak nézett..meg h "Imádlak,szeretlek,tisztellek és még..akármi!de tudod,h miért nem"
na mondom akk hagyjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!