Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 34 éves férfi miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 34 éves férfi miért nem tud 1 21 éves lányra (Nőre) Nőként tekinteni?

Figyelt kérdés

A párommal tegnap este összevesztünk és olyan dolgok hangoztak el a szájából amit nekem nehéz volt végighallgatni..pl:Én akartam Tőled valamit??!!Nekem 1 Nőre van szükségem!!-mindezt gúnyosan..

És,hogy én még csak 21 vagyok és még csak lány,csajszi vagyok..de csodálatos Nő lesz belőlem..

És már kezd ez zavarni,és ez az önbizalmamra is lassan kihat..

Mégis,miért ne lennék én Nő?? állítólag koravén is vagyok,komoly,céltudatos,elvárom h bokoljanak nekem,elég távolságtartó is vagyok..tipikus Bak..

21/L

2011. okt. 13. 12:22
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Felteszek egy kérdést akkor.Szerinted ha most itt tartotok mivel lesz ez jobb később szerinted fog ez változni? Miben ? És mitől? A-a Ha igazi nő vagy akkor döntened kell. Jóneked egy olyan férfi mellett aki ugyan szeret de nem tart nőnek és elmondása szernt nem is szabadna szeretnie sőt majd megy vissza peste.Ez elég keresztet vetős kapcsolat.Nőként neked erre van szükséged?
2011. okt. 13. 13:22
 22/51 anonim ***** válasza:
A bak
2011. okt. 13. 13:23
 23/51 anonim ***** válasza:
Beletiportam a férfiasságába , szar már le a férfiasságát meg is érdemli.Az a helyzet hogy igazad lehet hogy a te hibád sőt, de! nem csak azért görcsölsz mert azt érezteti veled hogy nem vagy neki elég , ha ez nem lenne nem kattognál folyton ezen... és sokkal egyszerűbb lenne nem görcsölni folyton.És az a baj ha a szex nem jó akkor a kapcsolatban is csak feszültség lesz a kettőnek együtt kell jól működnie.A szeretkezés nem különíthető el egy kapcsolattól :S Bak
2011. okt. 13. 13:27
 24/51 A kérdező kommentje:

Baknak

teljesen igazad van,és már én is ott tartok,h feladom mert néha több vele a gond mint 1 kamasszal..és kezdem belátni,h neki már ennyi idősen megvannak a kis rigolyái amin már nem lehet változtatni..

csak zavar,h nem tudom megváltoztatni a véleményét..ő megimsert,tudja az értékrendemet és azt is ,h soha senkit megcsalni se tudnék és mégis olyan mintha nem bízna bennem..pedig mondtam neki,h én még évekig elnézegetném szívesen..mondja ,h ő is..és ha korban közelebb lennénk,én lennék neki a tökéletes!

na igen csak ezzel nem vagyok kisegítve..csak nagyon szeretem... de valószínű,h lépnem kellene..

2011. okt. 13. 13:30
 25/51 A kérdező kommentje:

és már meg is írtam neki ,h úgy tűnik h neked soha nem lennék elég jó mert te többre,jobbnak tartod magad nálam..erre írja:"Hát ugy tűnik..még mindig lesajnálod magad..és engem..másnak gondolsz.Bárcsak büszkélkedhetnék veled..soha nálad jobbat,szebbet nem éreztem.ne keress hibákat,senki sem tökéletes"

semmi bajom nem volt magammal,amíg először ki nem mondta h neki 1 Nő kell..

2011. okt. 13. 13:34
 26/51 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad az egészet: most nem vagy neki tökéletes és nem is leszel SOHA mert a korkülönbség mindig meg lesz köztetek....:( :S Normál esetben azzal tervezek hosszútávon aki tökéletes nekem.Nem most jó később jöhetnek dolgok hogy mittudom én szétdobálja a koszos zoknit ez idegesítő lehet néha de ez piszlcsáré dolog.Ez már nem kis rigolya amit ő csinál.Ha most nem lépsz hamarosan akkor később csak rosszabb lesz és idővel úgy is eljuttok arra a szintre hogy másra vágytok jobb külön csak nem mindegy hogy el pazarolsz illetve elszenvedsz vele egy évet vagy sem és ezalatt tönkreteszi az önbizalmad aztán meg már elég nehéz ezt újraépíteni teljesen önmagad adni egy olyan kapcsolatban amiben mondjuk meglenne a lehetőség egy boldog happy endre
2011. okt. 13. 13:36
 27/51 anonim ***** válasza:
Bárcsak büszkélkedhetne? Miért ne büszkélkedhetne miért nem teszi? Azért mert nem tart nőnek. Te figy kérdezd már meg tőle hogy pontosan konkrétan miért nem tart nőnek fejtse már ki.Kur@vára kváncsi lennék
2011. okt. 13. 13:39
 28/51 anonim ***** válasza:

„Én akartam Tőled valamit??!!”

Ez a mondat valahogy nem illett a képbe, mert azt írtad, hogy a párod. Képzavart okozott nálam, mert egy kapcsolatban nem szokás ilyet mondani, amit ő mondott.

„amikor látta,h nem 1éjszakás téma vagyok”

Nem akart komoly kapcsolatot, de egy tartós szexpartneri kapcsolatot nem utasított el. Te azt hiszed, hogy a párod, Ő pedig élvezi a vele járó szexet. Ez egyértelművé teszi, hogy Ő csak szexre használ Téged, miközben tudja, hogy ebből nem lesz semmi.

2011. okt. 13. 13:41
 29/51 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolóval.Bak
2011. okt. 13. 13:43
 30/51 A kérdező kommentje:

ezt a "büszkélkedős" dolgot én sem igazán értettem..de ezt pont a szakításunk után írta..és gondolom arra értette,h de jó lenne ha körbemutogathatna meg dicsekedhetne..de ennek nincs jövöje és a korkülönbség miatt nem teheti..

és én már megkérdeztem tőle,h miért nem tart nőnek? erre csak azt válaszolta h csak a korom miatt és ,h a lánya lehetnék..(bár ez hülyeség még ha utána számolunk is)

bár lehet,h az ő szemében csak az a Nő aki képes neki gyereket szülni

2011. okt. 13. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!