Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 éves férfi miért nem tud 1 21 éves lányra (Nőre) Nőként tekinteni?
A párommal tegnap este összevesztünk és olyan dolgok hangoztak el a szájából amit nekem nehéz volt végighallgatni..pl:Én akartam Tőled valamit??!!Nekem 1 Nőre van szükségem!!-mindezt gúnyosan..
És,hogy én még csak 21 vagyok és még csak lány,csajszi vagyok..de csodálatos Nő lesz belőlem..
És már kezd ez zavarni,és ez az önbizalmamra is lassan kihat..
Mégis,miért ne lennék én Nő?? állítólag koravén is vagyok,komoly,céltudatos,elvárom h bokoljanak nekem,elég távolságtartó is vagyok..tipikus Bak..
21/L
kedves utolsó
köszönöm,sokat segítettél..amugy 9hónapja vagyunk együtt és 2önk közül azt kell,h mondjam,h én vagyok a komolyabb,higgadtabb..én egyetemista vagyok de közel se járok annyit bulizni mint pl Ő..Ő heti 3szor minimum elmegy és van,h az neki a vicces ha felhív hajnalba vagy buliból smseket küld..olyan is volt,h hajnali 3kor az ajtóm előtt állt,épp buliból jött...
és pl a korombeli pasikat meg lekamaszozza,meg h kis ficsurok akiknek a tojáshéj még a seggükön van
hát igen én meg próbálom meggyőzni,h engem már nem érdekel a kora de tipikus Kos..:D ugyhogy magyarázhatok én neki...volt,h szakítottunk 1 hónapra és utána ujból felkeresett h annyira szeret,meg soha nem volt ilyen szép bnője,de nem lehet mert a nézete nem változott...
és ugy volt,h ujrakezdjük de tegnap megint elkezdte ezt a Nős témát
igen már van szexuális kapcsolatunk de kicsit több mint 3 hónapig nem volt igazi szex..és ezeket főleg előtte mondta mielőtt még lefeküdtünk volna...majd megint felhozta ezeket tegnap este..meg szerintem az is bántja,h nem tudok elélvezni..
amugy 9hónapja vagyunk együtt..
pont a kapcsolatunk közepén kezdte el mondogatni h ő engem nagyon megszeretett és szeret ,de ő nem látja ennek jövöjét és belémfog szeretni..amitől fél mert már volt,h vkibe beleszeretett és nem volt jövöje..és nem akarja ugyanezt elkövetni,hisz idő kérdése és visszamegy Pestre..
akkor mondtam neki,h ha nem kellek neki és nem akar belémszeretni akkor hagyjuk az egészet..erre közölte,h Ő engem akkor is szeret,de nem lehet..
egyszerűen azt sem engedi h elengedjem mert meglát mással már azonnal féltékenykedik és jön a De én szeretlek,de nem értheted dumával..
és már tényleg nem értem h ez mire jó neki...ha annyira nem kellek neki akkor hagyna békébe..
Baknak :)
magamnak elértem már,és az előző barátommal is párszor,de vele nem...pedig amikor összejöttünk akkor beszéltünk erről a témáról és mondta h eddig mindenkinél sikerült neki elérnie..hát nálam nem..de ez inkább az én hibám mert 1 csomoszor rágörcsöltem,meg paráztam,h miért pont velem van,mi van ha nem vagyok neki elég tapasztalt stb..
aztán mikor szakítottunk 1 időre azt mondtam neki csak h lássam a reakcióját h az exemmel ujrakezdtem..na akkor elkezdte irogatni H ez mennyire gáz,legalább elélveztél? gondolom boldog voltál..legalább végre sikerült?
majd utána tisztáztam vele a helyzetet de innen láttam,h valószínű,h kicsit beletiportam a "férfiasságába"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!