Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 34 éves férfi miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 34 éves férfi miért nem tud 1 21 éves lányra (Nőre) Nőként tekinteni?

Figyelt kérdés

A párommal tegnap este összevesztünk és olyan dolgok hangoztak el a szájából amit nekem nehéz volt végighallgatni..pl:Én akartam Tőled valamit??!!Nekem 1 Nőre van szükségem!!-mindezt gúnyosan..

És,hogy én még csak 21 vagyok és még csak lány,csajszi vagyok..de csodálatos Nő lesz belőlem..

És már kezd ez zavarni,és ez az önbizalmamra is lassan kihat..

Mégis,miért ne lennék én Nő?? állítólag koravén is vagyok,komoly,céltudatos,elvárom h bokoljanak nekem,elég távolságtartó is vagyok..tipikus Bak..

21/L

2011. okt. 13. 12:22
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
A lánya lehetnél.Te most komolyan mit akarsz még tőle ? :S Mi is szoktunk viccelődni hogy szeretem a nagyapám meg mittudom én meg ha fagyizni megyünk kéri az övét és benyögi hogy a gyereknek meg nem tudom mit.De visszavágok és ez így jó. Csak röhögni tudunk ezen .Hosszútávon tervezünk tiszteljük egymást én férfinak tekintem ő engem nőnek. Tudja hogy még 4-5 évig nem szeretnék gyereket de ha Isten is úgy akarja és addig együtt leszünk ki tudja.de ez hogy az orrodra köti full komolyan hogy konkrétan szégyel téged a korod miatt.... Szerintem csak az élvezetért tart.....
2011. okt. 13. 13:48
 32/51 A kérdező kommentje:

Diezelnek

Az első mondat az azt hiszem akkor hangzott el amikor mondta,h neki 1 Nőre van szüksége..erre mondtam neki,h "jó akkor szakítsunk,de azt hiszem te ragaszkodtál ahhoz,h probáljuk meg együtt"

és erre mondta,bár eléggé ordibált és dühös volt,mert 1 23 éves srác legyeskedett körülöttem..

Na a szex pedig 1 másik kérdés mert azt kell,h mondjam,h nem is annyira erőltette a szexet..a legtöbbször van,h csak átjön filmet nézni,hozzám bujni,vagy beszélgetni és CSAK aludni..és ez a fura,hisz ha csak szexre kellenék akkor mindig erőltetné is..de nem..

meg neki nem okozna gondot ha szexelni akarna mert elég nagy csajozos hírében áll..meg focista

2011. okt. 13. 13:51
 33/51 anonim ***** válasza:
És azt honnan tudod hogy ez nem azért van -e mert esetleg más kielégít a szükségleteit még + ban rajtad kívül. Lehet nagyon jó játékos, úgy csinál hogy ne erőltesse pont ez fog neked tetszeni nem ijedsz meg.Te figy most ti nyíltan felvállaljátok? Tudnak a haverja vagy bárki is rólad találkoztál már valmelyikkel a majdnem egy év alatt? Vagy ez ilyen titkolt dolog?
2011. okt. 13. 13:55
 34/51 A kérdező kommentje:

hát amelyik városban lakunk ott nyíltan együtt járunk kéz a kézben meg minden..sőt a csapattársainak is mind bemutatott meg ismerőseinek..és volt h lejött 1 haverja pestről és neki is bemutatott és elmentünk közösen vacsizni 3an..meg a "lelki" társának is mesélt rólam.

bár neki szarul esett,h én még nem szerettem vna bemutatni a szüleimnek..és azt mondta h én szégyellem őt..

majd elmondtam neki,h én őt nem szégyelltem csak arra vártam h ő tegye meg az első lépést ergo felvisz pestre és ott bemutatt egyenként az ismerőseinek..ugy éreztem h nem vállal fel..erre elkezdi h nem jol érzem,szeret és gondoljak arra amire csak akarok..a jövöm miatt nem vállalt fel,a csapattársai 70százaléka tudja ki vagyok..

és,h megcsal na az megfordult a fejembe ,többször hisztiztem is miatta de nem lenne rá ideje meg ugyis megtudnám..meg akk miért lenne velem,csak h raboljuk egymás idejét??

2011. okt. 13. 14:02
 35/51 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ideje mérlegelned de jól gondold végig."A szív a GPS, megsúgja,

melyik út helyes,ő tudja.

Amíg a fény vezet,

tudom az irányt.

Jöhet az élvezet,

unom a hiányt.

Belül a szenvedély

nem akar olyat,

amire engedélyt,

nem ad a tudat.

Refrén: 2x

Kell az őrült sebesség.

De szólj ha túl messze mennék!

A bennem élő vadállat,

gazdája nem lehet a bánat."

Boldog vagy így?

2011. okt. 13. 14:09
 36/51 A kérdező kommentje:
igazad van..ha jól magamba nézek akkor nem vagyok boldog...csak akkor vagyok boldog ha átjön és velem van,felhív..de ha elmegy vagy nem hív akkor 1 hatalmas bizonytalanságot érzek mert ez az ember olyan mint az időjárás..napról-napra csak változik és már engem őrjít meg a tudat,h nem tudja eldönteni,h mit akar..szíve szerint persze,h akarna hisz elmondta h ha 28lennék 1 percet sem gondolkozna ezen és minden kétség nélkül belevágna,hisz én lennék neki minden szempontból a tökéletes,ideális..de így viszont fél és tart is Tőlem,hisz csak most kezdem el élni az életem míg ő már nemsokára családot akar..
2011. okt. 13. 14:16
 37/51 anonim ***** válasza:
De ezen hülyeség előre kattogni majd ha eljön az ideje és összepasszoltok azt mutatja az idő el lehet kezdeni a család alapításon.Egyébként is még ha 28 is lennél már szünöd kéne neki 9 hónap után? Én nem vagyok a híve az ilyen kapkodva gyorsan dolgoknak.
2011. okt. 13. 14:20
 38/51 A kérdező kommentje:

jah és még azt is hozzátette h "a legszebb csajszi voltam az életébe.." mondom:azaz? erre ő::) sajnálom

kérdezem:mégis mit?

erre ő:"sajnálom,h rossz időben találkoztunk.."

nem értem őt de komolyan..

De Bak neked amugy köszönök mindent mert tényleg sokat segítesz..:) és ez most nagyon kellett..:)

2011. okt. 13. 14:20
 39/51 anonim ***** válasza:
És akkor is boldog vagy amikor ott van és ilyeneket mond hogy nem vagy neki elég jó és nem vagy nő stb?....
2011. okt. 13. 14:21
 40/51 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :) Szívemen viselem most már a sorsotokat :P Szorítok azért de nekem nagyon furcsa az ő hozzáállása... :S
2011. okt. 13. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!