Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? SOS
Figyelt kérdés
Párommal együtt vagyok nagyon rég óta,tisztelem,szeretem..De itt a bökkenő,hogy körülbelül fél éve csal(tudom..),és mégis ő a betegesen féltékeny,igen tudom "Minden ember magából indul ki" alapon megy..Megismerkedtem 1 ismerősével,elmentünk randizni..mer úgy érzem ,hogy már én is megtehetem ezek után.Kedves,figyelmes, intelligens, tanult és méghozzá eszméletlen jó pasi..Tökéletes volt minden,erre hív a párom,hogy menjek ki elé a vasútállomásra,mer haza ért Pestre..Kimentem,beszélgettünk..Úgy tettem mintha semmi sem történt volna.Erre ma annyira összekaptunk,hogy elmondtam neki,hogy randiztam egy ismijével.Annyira felkapta a vizet,hogy elment hozzá,leköpte,és a falba beleverte a fejét.1 másik srác szedte le róla.Nem értem miért viselkedik így egy értelmes ember..Lányok ti most mit tennétek? Kérjek bocsánatot a mostani kiszemeltemtől a helyébe is,vagy inkább húzzam meg magam? Mit tegyek? Előre is köszi..2011. okt. 10. 20:49
11/12 anonim válasza:
Szia!
Hát én a helyedben mindenképpen elhagynám. Hisz nem hinném, hogy ennek így már sok értelme van... ha a bizalom egyszer megingott. Na meg, ha megcsal, akkor már biztos nem olyan nagy a szerelem... tehát én a helyedben elhagynám, és inkább lennék szingli, hisz úgy még van esélyed egy másik párkapcsolatra, esetleg azzal az illetővel, akivel találkoztál, hisz gondolom ő is vonzódik hozzád, ha randizott veled :)
12/12 anonim válasza:
Ha a sajat lakasodban elsz egyutt valakivel ( es nyilvan fozol, mosol ra) aki megcsal es azt hagyod, ahelyett hogy kipenderitened hogy a laba se erje a foldet, akkor nem mondhatod magad sikeresnek az eletben. Baleknak annal inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!