Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
A barátom azt kéri tölem,hogy válasszak:vagy ö vagy a barátnöm akit nagyon utál.1 és fél éve együtt vagyunk,szeretjük egymást viszont egyre több gond adodik.Sokat veszekszünk,keveset találkozunk,én állandoan itthon ülök egyedül mert neki sok a dolga.Nem tudom már micsináljak szükségem lenne néhány tanácsra.Köszönöm elöre is.
2011. júl. 1. 14:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
az már rég nem jó ha a barátod azt kéri,hogy válassz.
2011. júl. 1. 14:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kért tőled ilyet? A barátnő miatt vannak a veszekedések?
2011. júl. 1. 14:39
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem teljesen értem. Miért kellene választanod? Mi a gondja?
 4/20 A kérdező kommentje:
Amikor összejöttünk is ezt kérte,s elvesztettem a legjobb barátnöm,akivel most ujra minden a régi..de mégegyszer nem akarom ezt lejátszani:|
 5/20 A kérdező kommentje:
Azért mert kinem állhatja ezt a barátnöm,mert anno mondott olyan dolgokat ami nem tetszett a barátomnak,és nem akarja,hogy vele barátkozzak.
2011. júl. 1. 14:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem is neki kell kedvelnie. Elég az, ha te jól érzed magad mellette. És ameddig ez így van, addig ne szóljon bele, hogy kivel barátkozz. Majd ha ez változik, akkor megpróbálhat rád hatni. De addig ne.
2011. júl. 1. 14:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kapcsolatban, hogy kivel barátkozom, hová megyek és meddig maradok, hogy hogyan sminkelek és öltözöm, lehet a páromnak véleménye, tanácsa - ezeket szívesen meg is hallgatom, gyakran igazat is adok neki, hallgatok rá.

Az viszont, hogy parancsba adjon valamit, vagy ultimátumot adjon... nos, ez nálam a diktatúrával egyenlő, és nem a párkapcsolattal.

2011. júl. 1. 14:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Ezt mind elmondtam neki,hogy én kell a barátnömmel legyek és nem ö.Nem tudom mi lesz velünk,nem akarom elvesziteni,de megint nem akarok magamra maradni,barátok nélkül:(
2011. júl. 1. 14:57
 9/20 anonim ***** válasza:

Voltam már hasonló helyzetben. Egy barátnő undorító barátnője sose jó úgyhogy hagytam a fenébe örüljenek egymásnak.

Az a baj ha az ember eleve olyan csajt szeretne akik szorosabb (nekem csak iker) barátságban van mint az átlag akkor a baráti társaságát is meg kell nézni ,de én úgy vagyok hogy akkor inkább nem megyek bele.

De ahogy haladtam a korral felfelé egyre kevésbé fellelhető ez szerencsére.

19/F

2011. júl. 1. 15:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt is mondtad neki, hogy magányos vagy akkor, mikor dolgozik? Hogy rosszul érzed magad egyedül, hogy kell valaki melléd olyankor? Ha igen, és ezek után is azt mondja, hogy válassz, hát.. akkor válaszd a barátnődet. Mert ez az ember akkor nem törődik a te érzéseiddel, nem érdekli, mi van veled, csak az érdekli, hogy a saját akarata érvényesüljön..
2011. júl. 1. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!