Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
A barátom azt kéri tölem,hogy válasszak:vagy ö vagy a barátnöm akit nagyon utál.1 és fél éve együtt vagyunk,szeretjük egymást viszont egyre több gond adodik.Sokat veszekszünk,keveset találkozunk,én állandoan itthon ülök egyedül mert neki sok a dolga.Nem tudom már micsináljak szükségem lenne néhány tanácsra.Köszönöm elöre is.
2011. júl. 1. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már választanod kell, akkor azt válaszd, akihez jobban húz a szíved. Ha biztos vagy abban, hogy hosszútávú lesz a kapcsolatotok, akkor egyértelműen a barátodat.

Engem nem állított senki választás elé, de nekem sokkal fontosabb a párom, mint az olyan barátnők, akik a hátad mögött kitudja miket mondanak rólad. Nem is beszélve azokról, akikben azt hiszed, hogy megbízhatsz, közben meg el akarják csábítani a párod(ma is volt egy ehhez kapcsolódó kérdés a családi kapcsolatok témában).

2011. júl. 1. 15:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Mondtam,a válasza pedig az volt,hogy ö nem mondta h üljek itthon.Nem értem,hogy mit akar,egyáltalán szeretne-e még velem lenni,vagy csak azért csinálja mindezt,hogy vége legyen..
2011. júl. 1. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:

Az egyik buddhista parancs azt mondja, hogy soha ne tölts időt azzal, hogy megértsd a másikat. Soha ne

pazarolj időt arra, hogy a másikat analizáld. Miért? Mert nem érdekes, hogy a másik miért bánik velem rosszul.

Ha elkezded megérteni, hogy a másik miért bánik veled rosszul, annak csak egy oka van, hogy ne kelljen őt otthagyni. Mert ha elfogadod, hogy

ő azt mondja neked, hogy ha szeretsz, akkor mindent megteszel értem, akkor te továbbra is az

ő rabszolgája vagy. És aztán azt mondod, hogy én a rabszolgája vagyok ugyan, de értem, hogy neki miért kell engem így kezelnie. Nekem ez nem segít, és másnak se. Ha velem valaki rosszul bánik, én nem akarom megérteni, miért bánik velem rosszul. Én nem akarom, hogy velem rosszul bánjanak.

Szerintem, ha valaki rosszul bánik veled, akkor az analizálás helyett azt kell mondani, hogy nézd, ezt csináltad velem, ez egy. Ha harmadszor megteszed ugyanezt, akkor kész, akkor soha többé nem beszélek veled, és menj a fenébe. Ha még egyszer megteszi, akkor azt mondod neki, csak úgy futtában, hogy ez kettő.

És akkor a harmadiknál el kell költöznöd, és vége az egésznek. Különben akkor már aláírod a szerződést, hogy nekünk olyan kapcsolatunkvan, ahol én kínozlak, te pedig panaszkodsz.

(Egy pszichológus írta, de tökéletesen neked szól most ebben a helyzetben)

2011. júl. 1. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
mondd meg neki,h nehez valasztani,nem tudod,h egy regi baratsag vagy egy kapcsolat fontosabb,ami mostanaban eleg nehez. mondd el neki,h neked rossz,h gyakran vagy egyedul,és fogalmad sincs,h olyankor mit csinalj,+meg ha a baratnod nelkul kell lenned,ugy meg nehezebb. ja és,h nemtudod mi lesz,mert mostanaban sokat veszekedtek,ennek nem lesz jo vege. ő dönt,vagy mashogy alltok a dologhoz,és nem ker tőled ilyeket,vagy mehet a busba :DD
2011. júl. 5. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha pasim azt kérné h válasszak akk én azt mondanám h ok a barátnőmet választom, mert az már régen rossz a ha pasi azt kérje válasszak meg hát a pasi oan mint a villamos majd jön másik, a barátnő meg azért nem teljesen ien.Meg hogyha nem a legjobb a kapcsolatotok akk már azért is.Én azt mondom h hagyd ott a srácot
2011. júl. 5. 23:47
 16/20 anonim ***** válasza:

07-01 15:30-nak igaza van

amúgy meg az érzelmi zsarolás szerintem nem fér bele a szeretlekbe..

2011. júl. 5. 23:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Leírta hogy mocskolta a barátját. Jó hogy nem szeretné a srác hogy vele lógjon. Ez nem barátnő.
2011. júl. 6. 00:02
 18/20 anonim ***** válasza:
ha igazán szeret nem kérne tőled iet mert tudná mennyire fontos neked a bnőd szal sztem hagyd a francba ezt a kapcsolatot ezerszer jobbat is találsz nála :)
2011. júl. 6. 00:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen három bizonytalan ember van a történetben. Ez ragyogóan látszik, a középső te kedves kérdező vagy aki dönthetsz hogy továbbra is maradsz a barátoddal aki ki akar sajátítani, vagy mész vissza a barátnődhöz aki szintén ezen dolgozik.

Ugyanis a szerelem önzetlen, és a barát is az aki a legjobbat akarja neked. Szóval ezek megborultak már réges régen nálatok, ha csak ezt a két régi feltevést vesszük alapul.

2011. júl. 6. 03:36
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,remélem sikerül jól döntenem!
2011. júl. 6. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!