Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gyorsan elmúljon egy szerelem?
Nyah...
Az én helyzetem!
Van/volt egy közel 3 éves kapcsolatom... Nem láttam semmi jelét, hogy rosszul menne, csak kicsit lehet épp lapos lett, de hát nem volt panasz.
Egyszer csak barátnőm ír, hív, hogy beszélnünk kell, mert h Ő ebbe beleunt, ez nem jó így!
Beszéltünk, szakított velem! Ennnnyiiiiiii!!!!!!!
Ilyenek vagytok Ti nők!!!!
Kérdeztem az okot, annyi volt, hogy már eleget kapott, szenvedett 2,5 év alatt!
De nem szült! Tudom, én sokszor bunkó voltam, és én vagyok az oka! De hát nem jár 1 második esééély?? Hogy javítsak, mert változtatni szeretnék, és nem akarom ennyiben hagyni ezt a 3 évet???
Hát szerinte nem! Azt mondta, lehet hogy jó lenne, meg elhiszi h próbálkoznék, de hogy neki ez a kapcsolat már semmilyen módon nem kell! Meg hogy már nem szeret....
AhhA király!
3 hete még kérdezte tőlem, hogy nem akarom még megkérni???
MEg mindig írta smsben, hogy "imádlak" "szeretlek", bla bla bla!
Én sokszor voltam bunkó, nem feküdtem le mellé időben, laptopoztam éjfélig, a jóéjt puszijait ki kellett harcolnia, meg volt amikor kért h bújjak oda, akkor mondtam hogy most nem, érdekel mi van a tévében, meg ilyenek!
Nagy hibák, tudom!! És rá lehet unni erre!
De hát miért nem szólt???? És most miért nem ad 1 második esélyt, hogy változtassak??? Ennyi! Kész! Vége! Ez volt az én történetem! Most ki vagyok rakva ppéntek óta, és ennyi!
Nem tudok változtatni, nem tudok rá hatni, ééés bele őőőrülök, h kész, nem tudok mit tenni, meg van kötve a kezem!
Most nyilván nagyon friss a fájdalom, azért nem vagy képes normálisan gondolkodni. Ha elmúlt a szerelem és a vonzalom, nincs ilyen, hogy második esély. Ha te éreznél ilyet, hogy már egyáltalán nem érzel semmit a másik iránt, nem kívánod..stb, akkor te is menni akarnál és a feje tetejére is állhatna a másik egész nyugodtan, nem érdekelne. Ne rágódj a hibáidon, mindenki elkövet hibákat, de az a szerelem, vonzalom ami elmúlik, sose volt igazi. A barátnőd valószínűleg akkor is kiszeretett volna belőled, ha non-stop úgy viselkedsz mint egy kisangyal. Mert ha igazán szeretünk valakit, elviseljük a hülyeségeit. Az én exem is csinálta ezt amit te, leszart néha, inkább a TV meg a laptop előtt döglött, de emiatt egy kicsit se szerettem kevésbé. Úgyhogy ne rágódj. Ha majd lehiggadsz pár hét múlva, megérted, amiket írtam.
25 N
Egyébként egyet értek a 26 éves lánnyal, hogy a barátnős is legalább annyira hibás, hogy nem volt őszinte és nem nyitotta ki a száját, hogy bébi, nagyon nem tetszik valami... komoly érett párkapcsolatokban alap, hogy kommunikálunk és jelezzük a másiknak, ha valami nem jó.
25 N
Köszönöm szépen mindenkinek az őszinte válaszokat! :)
Most még nem gondolok arra, hogy ez így van, így lesz és így a jobb, hogy különmentünk!
De lehet majd pár hét múlva megértem!
De hogy igyekezni fogok azért, hogy soha többet ne legyek szerelmes, az biztos igaz!
pfff...pffff.... fel kéne nőni pfffff
Ilyen nincs, hogy valaki egyik napról a másikra kiszeret a másikból. Millió jel előzi meg, de aki homokba dugja a fejét anélkül, hogy kommunikálna a másikkal, az ne csodálkozzon utólag. Ha egy kapcsolat megromlik, azért mindkét fél mindig felelős. Le kéne venni a szemellenzőt és nemcsak a másikra hárítani a kapcsolat bukását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!