Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire gyorsan elmúljon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Nuke kérdése:

Ennyire gyorsan elmúljon egy szerelem?

Figyelt kérdés

Nyah...

Az én helyzetem!

Van/volt egy közel 3 éves kapcsolatom... Nem láttam semmi jelét, hogy rosszul menne, csak kicsit lehet épp lapos lett, de hát nem volt panasz.

Egyszer csak barátnőm ír, hív, hogy beszélnünk kell, mert h Ő ebbe beleunt, ez nem jó így!

Beszéltünk, szakított velem! Ennnnyiiiiiii!!!!!!!

Ilyenek vagytok Ti nők!!!!

Kérdeztem az okot, annyi volt, hogy már eleget kapott, szenvedett 2,5 év alatt!

De nem szült! Tudom, én sokszor bunkó voltam, és én vagyok az oka! De hát nem jár 1 második esééély?? Hogy javítsak, mert változtatni szeretnék, és nem akarom ennyiben hagyni ezt a 3 évet???

Hát szerinte nem! Azt mondta, lehet hogy jó lenne, meg elhiszi h próbálkoznék, de hogy neki ez a kapcsolat már semmilyen módon nem kell! Meg hogy már nem szeret....

AhhA király!

3 hete még kérdezte tőlem, hogy nem akarom még megkérni???

MEg mindig írta smsben, hogy "imádlak" "szeretlek", bla bla bla!

Én sokszor voltam bunkó, nem feküdtem le mellé időben, laptopoztam éjfélig, a jóéjt puszijait ki kellett harcolnia, meg volt amikor kért h bújjak oda, akkor mondtam hogy most nem, érdekel mi van a tévében, meg ilyenek!

Nagy hibák, tudom!! És rá lehet unni erre!

De hát miért nem szólt???? És most miért nem ad 1 második esélyt, hogy változtassak??? Ennyi! Kész! Vége! Ez volt az én történetem! Most ki vagyok rakva ppéntek óta, és ennyi!

Nem tudok változtatni, nem tudok rá hatni, ééés bele őőőrülök, h kész, nem tudok mit tenni, meg van kötve a kezem!

2011. okt. 10. 18:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

de nem szült! az de nem szólt lenne!

MEg mondta hogy volt mikor kiment a vécére, és ott sírt!

Hát de mondom én ezt nem is tudtam, nem is láttam!!!

Hát mert nem figyeltem rá....

Öregem!

Mondjatok már valamit, h mi a ferde pöcök ez??

2011. okt. 10. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten igaza van. Elégtelen volt a kapcsolatotokban a kommunikáció, és a 3 év alatt felgyülemlett sérelmei most törtek elő. Van még esélyed mála szerintem ha megnyugszik, de addig békén kell hagynod és tudomásul venned a döntését.

Hát én bizony odafeküdnék a szerelmem mellé akármi menjen a TV-ben.. Lehet hogy 2 év után már annyira nem tűnik újnak a dolog, de nem szabad hagyni hogy kialudjon a szerelem.. Könyörög hogy szeretsd és nem teszed? Viseld a következményeit. És bízz benne hogy nem végleges..

F/16

2011. okt. 10. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
Esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek.
2011. okt. 10. 18:55
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, igazából én voltam a fasz, tudom, tisztában vagyok vele!

És hidd el, én is odabújnék most, akármi megy is a tévében!

Hülye az ember, csak utólag okos!

De hát miért nem jár egy 2. esély????

Hogy had viselkedjek úgy, ahogy kell, ahogy szeretnék (mert szeretem), hogy neki is jó legyen??

Mindenkinek jár 1 fránya második esély! De nekem nem!!!

Ez az idegesítő! Gyerekeket is terveztünk, meg közös ház is van! (szülők vették, Ő szülei, mivel a felét nem

engedték kifizetni)

És ennyi!

27/F voltam, bnőm meg 23/N!

Ideális a korkülönbség, én meg benne is vagyok már a korban, ezért terveztem mindent vele. És ennyi!

Puff! 1 pillanat, és minden álom, terv, remény, szertefoszlik!!!!! Ezért öröm élni!

Amúgy meg mindenki azt mondja, hogy hagyjam magára, magányába, ha így döntött, majd 2 hét múlva visszajön!

De ismerem, makacs, megbántottam, ezt a fejébe vette, és nem fog visszatérni hozzám!

2011. okt. 10. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:

Nézd...voltam már ilyen helyzetben, csahogy én szóltam időben a páromnak és mégsem tett semmit. Utána már könyörgött még egy esélyért, már nem szerettem, inkább egyedül maradtam, mint ugyanaban az unalmas kapcsolatban. Hány éves a párod? Lehet, hogy úgy gondolja, hogy már nem akarja az idejét egy semmilyen kapcsolatra pazarolni, tovább keresi a számára megfelelő embert. Az is lehet viszont, hogy csak rád akar ijeszteni, pár hétig sztem ne beszéljetek, ha igazán szeret még, akkor ad még egy esélyt.

Remélem nem voltam nagyon nyers, én drukkolok Neked! Fel a fejjel!

L/26

2011. okt. 10. 19:04
 6/15 A kérdező kommentje:

23 éves!

Hidd el, nem csak rám akar ijeszteni, mert ismerem, és látom, hogy őszintén beszél!!

És ha magára is hagyom több hétre, biztos hogy nem fog visszajönni hozzám! Ennyi!

De azért köszönöm hogy drukkolsz!

Hát Ő is mondja, hogy próbálta elmondani, de nem sikerült, nem halgattam meg.... Hát ilyenekről nem is volt szó!

De miért nem jár 1 második esély???

Te is miért nem adtál akkor a párodnak 1et!

Ha igen is megváltozott, mutassa meg, bizonyítsa be!

Pár hetet nem kaphatott volna, akkor már kiderült volna, h csak a szája járt e!

2011. okt. 10. 19:09
 7/15 anonim ***** válasza:

Én a szakítás előtt 4 hónappal szóltam neki, hogy baj van, hogy nem vagyok boldog mellette. Nem sok minden történt...aztán 2 hónap múlva megint szóltam, volt egy pár komoly beszélgetésünk. De ezek után sem történt változás, és 2 hónap múlva már teljesen kiszerettem belőle és akkor már nem volt értelme esélyt adnom. Én 24 voltam amikor ez történt.

A barátnőd is hibás, hogy nem avatott be eléggé a problémáiba, nem szólt, hogy mik járnak a fejében.

Ha akart szólni de te nem figyeltél rá, akkor az a Te hibád, de annyi jó van ebből, hogy legalább tanulsz belőle és remélem ezek után odafigyelsz majd arra a nőre akit párodnak választasz. Azért drukkolok, ha szeret keresni fog! Ilyenek a nők...:)

26/L

2011. okt. 10. 19:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Akkor értem!

Te legalább rendes vagy, szóltál, kapott esélyt, így kell ezt csinálni! Ráadásul 2szer is?? Király vagy!

Nem is értjük a nőket!

Nem akarok másik párt választani, Őt akarom, Ő kell!

De hát nem különösebben érdekli! Azt mondja sajnálja, hogy ez van, így érzek, és ennyi...

De azért reménykedek én is, hogy pár hét után hátha keres, h próbálkozzak mégis. :D

2011. okt. 10. 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Fuj de utálom az ilyen hülye pitschákat, akik képtelenek EGYÉRTELMŰEN KOMMUNIKÁLNI, hanem elvárják, hogy a pasi gondolatolvasó legyen, mindent magától kitaláljon, pintyőke meg csak sunnyog, egyik nap még így imádlak, úgy imádlak, másnap meg wolfkatissá válok:

"10 lépés, 100 lépés távolság kell. Nem számít merre csak el, tőled el. Mit mondhatnál, mit mondhatnék? Elkoptunk rég, szemeinkből nézd, hova tűnt a fény?"

Jönnek azzal, hogy "jujj nem tudom, miért de már nem érzem ugyanazt, nem vagyok szerelmes, stb" és a kis imádnivaló drágából a Rózsák háborúja-féle Kathleen Turner lesz, aki csak a szakítás/válás szót tudja összeszorított ajkaival SZISZEGNI!!!

Az ilyet én sem értem, minden szerelem lelohad, elmúlik 1-2-3 év alatt. Utána egy sokkal szorosabb kapocs, a szeretet következik. Az ilyen tyúkoktól megkérdezném, hogyha őt CSAK a szenvedély és a lobogó szerelem élteti, akkor 3 évente cuccol és továbbáll???

-,-

2011. okt. 10. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Jó, nem szól. De könyörgöm, nem kell ahhoz gondolatolvasónak lenni valakinek, hogy tudja: ha van egy párja, azzal törődni is kell.

Az a baj néha, velünk nőkkel (legalábbis néhányunkkal), hogy azt szeretnénk, ha nem kellene a párunknak nekiszegezni, hogy: figyelj már, foglalkozz velem is néha. Meg aztán minek szóljunk, hogy igényeljük a foglalkozást, szeretgetést, összebújást? Nem azt szeretnénk, ha a párunk ezt csak a kedvünkért tenné, hanem azt, hogy ő is igényelje. Hogy inkább legyen kedve hozzánk bújni, mint tévézni, vagy számítógépezni és ne azért, mert kikényszerítjük.

Pedig néha a férfiaknak a szájukba kell rágni bizonyos dolgokat, ők (legalábbis egy részük) nehezebben veszik észre a párjukon, hogy baj van, ha az nem mondja ki.

A hirtelen szakításról meg annyit, hogy van úgy, hogy sok apróság után betelik a pohár és akkor tényleg mindent borít az ember.

Én szorítok nektek, hogy hátha még vissza lehet csinálni és akkor már jobban odafigyeltek egymásra.

2011. okt. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!