Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év kell hozzá hogy elmúljon egy reménytelen szerelem?
„Lehetsz okos, lehetsz buta, lehetsz szép vagy csúnya, lehetsz gazdag vagy szegény, de sosem lehetsz elég jó annak, akiért bármit megtennél...”
'nem az a szép, aki szép, ki kit szeret arra néz'
ezzel a két idézettel tökéletesen lehet jellemezni a dolgokat: / sajnos ez van, de én nem önszántamból nem látom, hanem már más suliba fog járni :S az idő segít..
ja és az utsó idézet:ha neked egy valaki kell 100 másikat megkaphatsz, de az a 100 másik se potólja azt az egyet :'( ( első válaszoló vltam)
Hát ha ilyen gyakran látod akkor sehogy se fogod elfelejteni.Nemtudnád megoldani hogy ne lásd az életbe soha többet?Márha tényleg elakarod felejteni.
Nekem is volt egy fiú aki irtóra tetszet,tudta hogy kivagyok de sose köszöntünk egymásnak,életünk során össz-vissz két mondatot váltottunk.Én mégis őrülten szerettem,szinte betegesen.A telefonommal még képeket is csináltam a cuccairól,ha lennt volt az udvaron folyton őt lestem,persze titokba.Gyerekesen hangzik mi?Pedig annyira énse vagyok már kicsi.De persze semmi se lett a dologból,ha lett is volna tuti botrány lett volna mert nemelég hogy a srác majdnem 2évvel fiatalabb volt nállam,voltak még "kissebb" buktatók vele kapcsolatban.Én most ballagtam általánosból neki még van pár éve,így ő marad én megyek.Valószínűleg sohase fogom látni.A szünet első heteiben nagyon hiányzott, folyton vele álmodtam,de így augusztus közepe felé nagyából elfelejtetten.Még most is gondolok rá hogy milyen helyes meg cuki,de már közelse rajongok annyira érte mint azelőtt.Így ahogy az elején montam úgy lenne a legjobb ha nemlátnád,idő múltán ha nem látod nagyjából elfelejted.vagy azttudom még javasolni hogy keress mást,énis eztfogom tenni...Bocs hogy hosszú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!