Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit enyire szeretni? Nagyon szeretek egy lányt de nem akarom szeretni mit lehet tenni hogy ne szeressem anyira, hogy hamarabb elmuljon a szerelem?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 17:35
1/11 anonim válasza:
Miért nem akarod szeretni?
Amugy keress valami elfoglaltságot..olyan dolgot, ami elvonja a figyelmed..ne keresd öt, ne is találkozz vele stb..=)
5/11 A kérdező kommentje:
az mind1......
2010. febr. 10. 17:44
6/11 anonim válasza:
Hát ebben csak akkor tudunk segíteni, ha kicsit többet is elmondasz arról, h miért is nem akarod szeretni és hány évesek vagytok. HA itt nem akarod akkor írj nyugodtan privit.
8/11 A kérdező kommentje:
A barátnöm mindketten 17.És ö nemszeret én meg nagyon oda vagyok érte még tulságosan is.Sokszor anyira hiányzik hogy nem birom nélküle mit tegyek hogy ne legyen ijen nem akarok szakitani mer szerintem még rosszabb lenne
2010. febr. 10. 19:26
9/11 anonim válasza:
hát sztem vagy ne akard nem szeretni vagy ha mindenáron meg akarod utálni, akkor keress benne hibákat.
10/11 anonim válasza:
Mért jár veled ha nem szeret??O.o amúgy meg akkor szakíts vele és ne találkozzatok, ne beszéljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!