Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem ebben?

Figyelt kérdés

volt egy fiú akit 8 éve ismerek, de csak az utóbbi 2 hónapban kezdtünk intenzíven beszélgetni majd találkozgattunk, ezeket a találkákat mindig vártam és végül összejöttünk, de azután valahogy más lett a dolog, most 1 hónapja vagyunk együtt és úgy érzem kezdenek jól alakulni a dolgok pár bökkenő kivételével. 1. vagy otthon ülünk vagy sétálunk 2. elbeszélgetünk jól, de alig van közös érdeklődési körünk

ez mind szép lenne viszont van egy másik fiú. vele úgy érzem jobban elvagyok és találkoztunk is sokszor mostanában, viszont ő csak akkor találta ki, hogy akarna többet tőlem mikor már foglalt voltam.őt kb. fél éve ismerem és vele mindig is jól elbeszélgettem viszont néha tett megjegyzéseket rám és nem volt túl kedves ( állítólag érzelmileg nehezen nyílik mert sokszor megbántották). Na már most ő pont 1 hónapja változott meg és nagyon kedves lett velem. Ugye nincs abban semmi ha egy fiú meg egy lány haverok csak, hogy köztünk van egy kis bizsergés és ez nem helyes így ezért ma megbeszéltük, hogy nem beszélünk inkább nehogy rossz vége legyen. De félek rosszul döntöttem.

Egyébként szűz 18/L vagyok a barátom is 18 a másik fiú pedig 25.

és attól is féltem/félek hogy túl gyerekes lennék a 25 évesnek. a barátomat se akartam megbántani

2011. okt. 10. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Terhes vagy !!
2011. okt. 10. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Nem szabad egyszerre két vasat tartani a tűzben, mert a végén te leszel az, aki megég.
2011. okt. 10. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
gruppen!!!4négy
2011. okt. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!