Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, és ha nem akkor mit tegyek?
Van egy fiú, aki nemrég még itt élt Magyarországon, de pár hónapja elköltöztek Olaszországba. Az interneten ismertem meg, pár hónap után össze is jöttünk(úgy, hogy még nem találkoztunk). Aztán több mint 1 hét után közli velem, hogy megcsalt, de még mindig szeret. Szakítottunk és aztán ujjra összejöttünk. Most ez az állapot van. Nem tudom, hogy jól döntöttem-e, ti mit csináltatok volna, egyáltalán jó ötlet volt ezt elkezdeni?
Előre is köszi a válaszokat.
és akkor most mit tegyek? szakítsak?
és az a szívás h más embert nem is érdeklek(lehet, hogy ezért hiszek ebben a "reménytelen" kapcsolatban?)
Ez most gonosz lesz, de mi az ami köthet hozzá ilyen net szerelemben pláne ha nem is találkoztatok még, mert ugye ezt nem árultad el.
Hülyeség volt a neten összejön, szakítani, majd újra összejönni, az egésznek úgy ahogy van semmi értelme. Szerelem nem alakulhat ki együttlétek, érintések nélkül. Ahogy mondta már valaki te egy képzelt alakba vagy szerelmes, akire hónapokat fecsérelsz úgy, hogy ha összejöttök lehet nem is fog tetszeni... Legjobb bizonyíték arra, hogy ilyen szerelem nincs, az az hogy ő egy hús vér csajjal megcsalt. Neki erre van szüksége és neked is erre lenne. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!