Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntöttem, és ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem, és ha nem akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nemrég még itt élt Magyarországon, de pár hónapja elköltöztek Olaszországba. Az interneten ismertem meg, pár hónap után össze is jöttünk(úgy, hogy még nem találkoztunk). Aztán több mint 1 hét után közli velem, hogy megcsalt, de még mindig szeret. Szakítottunk és aztán ujjra összejöttünk. Most ez az állapot van. Nem tudom, hogy jól döntöttem-e, ti mit csináltatok volna, egyáltalán jó ötlet volt ezt elkezdeni?

Előre is köszi a válaszokat.

2011. nov. 2. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Elkezdeni jó ötlet volt,újra kezdeni nem volt jó ötlet.
2011. nov. 2. 09:51
 2/10 napietus ***** válasza:
én már azt sem értem, hogy hogyan lehet úgy összejönni, ha nem is találkoztatok? és most már láttad egyáltalán élőben? amúgy hülyeség volt újrakezdeni.
2011. nov. 2. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyiksem volt jo otlet, latod mi lett belole...aztan megint csak az lesz. Nem vagyok peszimista csak realista. Egy kapcsolatot csak ugy lehet apolni, ha mindennap teszunk erte valamit. Ilyen tavkapcsolatban ez lehetetlen. Bizonyitek, hogy megcsalt.
2011. nov. 2. 09:54
 4/10 A kérdező kommentje:

és akkor most mit tegyek? szakítsak?

és az a szívás h más embert nem is érdeklek(lehet, hogy ezért hiszek ebben a "reménytelen" kapcsolatban?)

2011. nov. 2. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Te egy illúzióba vagy szerelmes. Gondolkodj el azon hogy ha az illúziót félre teszed, akkor mit érzel.
2011. nov. 2. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Hat igen vilagos volt szamomra, hogy csupan azert maradtal vele, mert ugy erzed vele van eselyed kizarolag. Tudom milyen erzes anno en is ateltem. De az a legjobb, ha kilepsz ebbol az egeszbol, majd jon valaki mas. Ez teljesen biztos.
2011. nov. 2. 10:02
 7/10 A kérdező kommentje:
csak mikor? már alig bírom ezt az egészet...de jó volt h megkérdeztem kívül álló embereket is. így egyre tisztább minden és kezdem belátni h igazatok van..lehet, hogy nélküle még is jobb lesz de akkor is úgy érzem, hogy valami köt hozzá, csak nem tudom hogy mi.
2011. nov. 2. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez most gonosz lesz, de mi az ami köthet hozzá ilyen net szerelemben pláne ha nem is találkoztatok még, mert ugye ezt nem árultad el.

Hülyeség volt a neten összejön, szakítani, majd újra összejönni, az egésznek úgy ahogy van semmi értelme. Szerelem nem alakulhat ki együttlétek, érintések nélkül. Ahogy mondta már valaki te egy képzelt alakba vagy szerelmes, akire hónapokat fecsérelsz úgy, hogy ha összejöttök lehet nem is fog tetszeni... Legjobb bizonyíték arra, hogy ilyen szerelem nincs, az az hogy ő egy hús vér csajjal megcsalt. Neki erre van szüksége és neked is erre lenne. Ennyi.

2011. nov. 2. 10:14
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és kell az ilyen szókimondó üzenet küllönben fel se fognám hogy mi van. Köszönöm.
2011. nov. 2. 10:17
 10/10 BlackSword ***** válasza:
Már hogy a viharba csalt volna meg, ha nem is jártatok... A szleng eredete, hogy járnak az, hogy együtt járkálnak... De mivel élőben nem találkoztatok, ezt még jó indulattal sem lehet járásnak nevezni...
2011. nov. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!