Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemel egy nő a kapcsolatban? Mert én már nem tudom
23/l-nak. Nem biztos, hogy az jó módszer, ha elhiteti valakivel, hogy nem kell neki. Nem minden férfi kezd jobban ragaszkodni hozzá. Én például utálom, ha olyan érzésem van, hogy egy nő zaklatásnak veszi a közeledésemet.
Kérdezőnek: ami nem megy, azt ne erőltesd, mert semmi jó nem jön ki belőle. Érzelmeket nem lehet erőszakkal befolyásolni. Szakíts vele kultúrált módon, amíg megteheted. Ezzel mindketten jól jártok.
31/f
"ne rohanj olyan szekér után, ami nem vesz fel."
ez szól a kérdezőnek és a pincsikutyás lánynak egyaránt.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:49
Nem arról van szó, hogy zaklatásnak veszi, hanem arról, hogy egyszer odaadó és szeret, máskor pedig megmutatja azt az érzést, hogy ha nem kapod össze magad, elveszítheted. Ha egy lány nagyon kiteríti a kártyáit, hogy ragaszkodik a fiúhoz, akkor könnyen kihasználják. Ezt a fiúk talán meg sem értik, azért kell velük ilyen fárasztó hülyeségeket játszani folyton. Én szívem szerint csak ragaszkodnék tűzön vízen keresztül, de eddig akkora pofonokat kaptam, hogy megtanultam a leckét.
23/L
szerintem itt egyes-egyedül arról van szó, hogy ő nem a "párod", egyszerűen nem illetek össze. fentebb írta egy lány hogy a férfiakat bizonytalanságba kell tartani stb...
szerintem ha már fortélyra van szükség akkor régen rossz! te önmagad adtad, azt csináltad és úgy viselkedtél ahogy szerinted egy kapcsolatban kell. nyilván ő is úgy ahogy szerinte neki kell és ez neked nem felel meg. ennyi.
remélem nem sikerült nagyon kuszára és átmegy amit mondani akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!