Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek senkinek sem az érzelmes, kedves, rendes fiúk?
Kedves kérdező!
Nem tudom hány éves vagy, ezért egy kicsit gondban vagyok hogy hogyan is válaszoljak neked.
Alapvetően minden emberre elmondható hogy érzelmes valamilyen szinten. Hiszen minden embernek van lelkiismerete, más kérdés az, hogy valaki elnyomja, illetve valaki enged neki. Mindenki tud kedves, rendes lenni, tehát szerintem nem is az a kérdés hogy ki az, aki tud jót tenni, hanem az, hogy kinek válik részévé a jó.
Nekem 18 éves koromig nem volt barátnőm, nem is csókolóztam, de ez annak is köszönhető volt, hogy addig alig ismerkedtem (többségében netes ismik) illetve akikkel találkozgattam, nem illettek hozzám. Aztán tudod, az is nagyon fontos hogy milyen világnézeted van. Én tapasztalatból tudom, hogy régebben olvasgattam ilyen "csajozási tanácsokat is" tehát én azokban bíztam...Nem sok hasznát vettem...
Én úgy gondolom, hogy törvényszerű az, hogy a lány legyen hozzád illő. Nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy van egy lány, aki tetszik és reménytelen küzdelmet folytatsz érte akkor is, ha nem illik hozzád, vagy nem is akar veled járni.
Tehát ezt így nem lehet kijelenteni, hogy nem kellenek semmilyen lánynak az olyan fiúk, akik azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek amit felsoroltál. Ezt onnan tudom hogy én is olyansmi srác vagyok, és nekem van egy lány akivel együtt vagyok.
Az hogy veled miért ilyen elutasítóak, az már más kérdés. Én úgygondolom hasznos lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon nem te rontassz-e el valamit. Mert az emberek tudod hajlamosak arra, hogy beállítsák magukat olyan embernek, amilyenek igazából nem is. Evvel nem azt akarom mondani hogy nem vagy rendes ember, hiszen nem ismerlek, de érdemes ezt megtenni.
Sok sikert kívánok a jövőre nézve!
F/22
Elég sokat tévedtek, akik azt hiszik, hogy engem neveltek arra, hogy jól bánjak a nőkkel. Sőt! Apám kifejezetten keménykezű ember, aki sokat bántott engem is és anyámat, testvéreimet is, ha épp semmi oka nem volt rá, csak rossz volt a meló miatt a napja.
Szóval tudom milyen fájdalmas az élet és ezért sem akarok másoknak ártani, de sajnos van, amikor nagyon fel tudnak idegesíteni, ilyenkor utálom magam, mert tartok, hogy én is olyan leszek majd, mint apám és nem akarok bántan nőket, főleg nem azt, akit szeretek, bár mivel nem volt még barátnőm, fogalmam sincs valójában milyen lennék egy kapcsolatban, egy valamit tudok, hogy iszonyat nagy szerethiányom van és én is tudnék szeretni egy szép, kedves lányt, tudom mert én érzelmesebb és érzékenyebb vagyok sokkalta,mint apám, sőt lánytesóimnál is, csak itthon szégyellem kimutatni, hogy mennyire fáj, hogy nincs kit ölelnem, csókolnom sem.
Azt hiszik a családban, hogy én jól el vagyok egyedül barátnő nélkül, pedig iszonyat szenvedem a hiányát mindennap és ez most 20 évemen túl már iszonyat elviselhetetlenül erősödött meg bennem. Naponta látok ölelkező, csókolózó párokat és ez is csak fokozza a dolgokat, arról nem is beszélve, hogy mennyi szép lányt látok naponta, akivel el tudnám képzelni egy kapcsolat, mert elsőre meg fog benne valami, igaz a megismerés még messze van, hisz megszólítani sosem mertem a lányokat.
De mindegy, mert nem tartom magam se szépnek, se nagy számnak, szóval amúgy sem hiszem el magam sem, hogy kellenék akárkinek is, mondhatják, hogy helyes vagy aranyos vagyok, akkor sem hiszem el és lepereg rólam, ellenben a rossz szavak, hogy ronda vagy senki viszont úgy tapadnak,mint mágneshez a vas.
Én magamból és a baráti körömből indulok ki, ezért azt mondom, h nem igaz, h nem kellenek. Tény, hogy nem annyira "trendi" tulajdonságok ezek manapság. A rendes, ezekre az értékekre vevő lányok pedig lehet, hogy nem rendelkeznek a megfelelően külsővel. Persze biztosan vannak, akik megfelelnek mind2 kritériumnak.
Közhelyekkel nem akarlak traktálni, csupán még annyi kommentet engedj meg, h az én anyukámat nem szerették a szülei, kivételeztek nagyon undorítóan. Anyukámnak ez eszébe sem jutott, hiába csinálták ezt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!