Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁÁÁ, megőrülök, mit tegyek? Tanácsot kérhetek?
Nehéz vázolni a problémát, de igyekszem.
6 éve járok a barátommal.
Mindig nagyon aranyos és kedves vagyok vele. Kellő képpen kimutatom az érzéseimet, szeretgetem, mindig dícsérgetem ....stb.
Soha nem bántom meg azzal, hogy mást Istenítek a jelenlétében.
De sajnos ő nem így tesz : (
Ő, állitólag nem tudja kimutatni az érzéseit. - nagyon fájó dolg ez !!!
Nem bánt ő engem, nem mond rám semmi rosszat, de úgy igazából jót sem. Álltalában arról beszél, hogy "xy" (ez nem egy személy, mindig más valakivel példálódzik ) milyen ügyes, jó.... stb.
Nagyon fájó dolog ez, hiszen mindenkit dicsér agyba-főbe, csak éppen engem nem. Soha nem esik ki a szályán komolyabb dolgoknál, hogy "jó votál kicsim" . Amit én érek el, teszek, arra mindig azt mondja, alap - bárki képes lenne rá..
Több alkalommal is megpróbáltam már vele ezt megbeszélni. Azt mondja, szeret, imád, csak éppen elmesélt valamit, ne vegyem magamra. Nem célzás ez, csak épp elmeséli a történteket...ennyi.
Csakhogy ez nekem így nem elég, nem jó. Állitása szerint, ez hülyeség, de külömben sem tudja a személyiségét megváltoztatni és kész, az érzéseit meg nem tudja kimutatni !
Nem is kérem én, hogy változtassa meg a személyiségét, csak legyen velem szembe is elismerő, ne kelljen már mindig azt halgatnom, hogy mások milyen tutik...
Írok egy példát, hogy átlátható legyen :
Munka mellett, 2 iskolába járok. A munkám tökéletesen végzem, nem hanygolom el. Mind 2 suliba rengeteget tanulok éjszakánként. Eredménye:4,6 átlaggal zártam a tanévet! Mikor megkérdeztem, büszke e rám, hiszen nem éppen hétköznapi dolog meló melett párhuzamosan 2 iskolába járni, ráadásúl ilyen jó eredményt elérni. A válasza ez volt : hümmm...rengeteg ember jár suliba munka mellett.... jah amúgy képzeld már el, a haverom, tudud a Zsolesz is suliba jár, és majdnem kitűnő lett ! De , ő úgy igazából! Nagyon ott vagy a gyerek agyilag...dúrva milyen zseni, húúú kemény meló mellett...
Na most akkor kérdezem én! Mi az, hogy "de úgy igazából" ? Miért én talán játékiból ? És, én is kemény meló melett nyomom, + én 2 iskolába járok....
De ez csak 1 a sok közűl...
Visszatérve, mivel nem változtatott, ugy döntöttem én is olyan leszek amilyen ő, és ha saját bőrén tapasztalja, talán észreveszi magát és végre elérem a célomat.
Ehagytam az érzelmeim kimutatását, nem dícsérgettem, hanem a haverok , ismerősök erényeiről beszéltem, áradoztam tetteikről.
Hát az eredmény, az csak annyi lett, hogy útálatossá és vádaskodóvá vált.
Mikor elmondtam neki, hogy csak azért vagyok ilyen már közel 1 hónapja, mert éreztetni akartam vele mit élek át, milyen is ő, és hogy érezze már meg mennyire sértő, bántó, fájó dolog az ilyesfajta stilus...
Nem sértődött meg a "cselemen", csak kérte, hogy legyek újra a régi, hagyam abba ezt ...
Hát én újra a régi lettem, reménykedve, talán ő is jobb elesz, de sajnos nem, ő is újra a régi lett, nagy bánatomra :( halgathatom, hogy másokat a mennyekig elmel...
Mit tegyek ? Elhagyni nem akarom, mert szeretem. Nem szakítani akarok. Megoldást szeretnék!
Ehez kérném szíves tanácsotokat!
28/L
azért ez nálunk sem ment ilyen egyszerűen, ahogy fent leírtam. De pár hónap után... :)
23:06
Attól félek, ezen egyedül csak ő tudna változtatni, de úgy tűnik, nem érzi át, mennyire fontos ez neked.
Próbálj meg vele még egyszer beszélni erről, ahogy korábban is tanácsolták! Mondd el neki, hogy milyen érzés, amikor vágynál az elismerésére és konkrétan, érthetően kérd tőle, hogy "Most arra várok ám, hogy engem is megdicsérsz. Legalább egy kicsit!", amikor mást dicsőít és nem kapcsol.
Ha az sem segít, fogadd el, hogy ő ilyen. Gondolj inkább arra, hogy máshogy biztosan kifejezi a szeretetét, különben nem lenne veled. (Tényleg! Valamiből azért érzed, hogy szeret?)
Sajnos vannak ilyen férfiak, és ha 6 év alatt nem sikerült ebben fejlődnie, félő, hogy így marad :(
Érzem, hogy szeret, mert megölle, megpuszil. Igazából mindent megtesz értem, tettekben. Bármit elintéz hellyettem, vásárol nekem stb.
De a szavak nem esnek ki a száján : (
Csak akkor ha másról van szó !
Olyan mintha "butának" nézne, sajnálna, vagyis inkább úgy mondanám, hogy olyan mintha a kishuga lennék !
Igen így jó a megfogalmazás ! Tudom hülyén hangzik, de így van.
Hidd el, az a jobbik eset, ha tettek szintjén kimutatja a szeretetét! Képzeld el, ha sokat dicsérne, de megbízhatatlan link lenne, aki nem is figyel oda rád és nem számíthatsz rá.
Lehet, hogy náluk otthon a családban is ez a szokás? Hogy a szülei nem dicsérgetik egymást/a gyerekeiket, viszont mindent megtesznek a másikért? Vagy azt hiszi, egy igazi macsó férfinak így kell viselkednie?
Lehet, hogy ő nem egy szavakkal udvarló, romantikus alkat, van ilyen. A kapcsolatotok elején is ilyen volt, vagy menet közben változott meg? Vagy esetleg te változtál meg, hogy mostanra ez ilyen fontos lett számodra?
Ilyen a kezdetektől fogva ! Eleinte nem is igazán érdekelt, nem kell engem dicsérgetni...gondoltam annó.
De hosszútávon már annyira nem tuti.
Viszont ő kikéri magának az elismerést a tetteiért, így a szülei is a nap 24 órájában Istenítik !
Húha..22-28-ig elvesztegetted a legszebb éveid egy hülye alak mellett...
Te alapból önbizalomhiányos voltál,és vártad, hogy ő erősítsen meg téged.Sajnos akár önbizalomhiányos valaki akár nem,egy férfinak kötelessége a párja kedvében járni és kimutatni azt, hogy ő neki a legszebb,legjobb,legokosabb,legszexibb,legkívánatosabb,legjobb társ!
A 6év alatt nem jött változás,nem is fog.Egy embert sem lehet megváltoztatni.
Szóval megoldás nincs a problémádra ha nem akarsz szakítani.Elégedett sosem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!