Sorstárs anyukák adjatok tanácsot, mert megőrülök, ti hogy csináljátok az etetést?
Figyelt kérdés
16 hós lányomat most már hagyom egyedül próbálkozni enni, de mikor rizst és hasonló borzasztóan nehezen felseperhető dolgot eszik minden alkalommal fél órát takarítok utána....Tiszta kaja minden, őrület.2010. máj. 3. 12:43
2/6 anonim válasza:
nálunk egy kisebb darab kimosható szőnyeg van az etetőszék alatt, de teríthetsz alá törölközőt, plédet, nejlont, azt utána lerázod vagy összeporszívózod.
3/6 anonim válasza:
Takaritunk együtt. Evés után hozza a seprűt és a lapátot:)
4/6 anonim válasza:
Ez ilyen, én is utáltam ezt az időszakot... de ebből tanul:-)
5/6 anonim válasza:
Nekem szintén 16 hónapos a kislányom és kapott egy zsebes előkét, amibe belepotyog a darabos kaja. Ha egy kicsit folyékonyabbat eszik, akkor plussz egy konyharuhát terítek az ölébe. Sajnos néha így is ruhacsere lesz az evés vége. De minél többet gyakorolhat, annál hamarabb megtanulja használni a kanalat (vagy most már a villát is) :)
6/6 anonim válasza:
Szerezz be egy szobakutyát! :)
Utána már csak fel kell mosni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!