Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjatok tanácsot mert megőrülök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot mert megőrülök?

Figyelt kérdés

Már betegesen féltékeny vagyok.Van egy barátom 3 éve és az utóbbi időben mindenre féltékeny vagyok. Ha beszélget 1 csajjal neten akit nem ismer akkor kombinálni kezdek,hogy" de majd megismeri,felveszi msnre,lát róla képet,megtetszik neki mert pont az esete lesz és aztán megcsal vagy elhagy miatta". Ha közösségi oldalakon lóg akkor is félek,hogy vajon kivel chatel, kinek ír üzenetet meg melyik csajoknak bámulja a képeit. Mindig az van a fejemben,hogy " de mi lesz ha megtetszik neki és igényelni fogja állandóan a társaságát". Ha az életben veszik körbe csajok és nem vagyok ott akkor még rosszabb a helyzet tiszta ideg vagyok,hogy mit csinál,megcsal-e..

Mit tegyek már legszívesebben megverném az agyamat.

2011. júl. 12. 10:57
 1/5 anonim válasza:
A nyugtató segít! :)
2011. júl. 12. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
pszichológus talán tudna segíteni.
2011. júl. 12. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Dehogy segít 3 szemtől sem nyugszom le.
2011. júl. 12. 11:01
 4/5 A kérdező kommentje:

11:01

Gondoltam rá,de olyan cikinek érzem. És mivan ha tényleg úgy fogok járni,hogy megismer valakit neten(mert ő állandóan azt mondja,hogy kellenek neki új barátok,de nem értem miért lányok..és látom,hogy igényelné a csajok társaságát) és megcsal vagy elhagy? Akkor meg aztán sok értelme volt pszichologushoz járni

2011. júl. 12. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
figyelj. miért jöttél össze vele? nyilván azért,mert szereted(valamennyire biztos.) ha szereted, akor megbízol benne? gondolja arra..csalt meg téged valaha? viselkedett valaha gyanúsan? nem? akkor mégis féltékeny vagy, tehát menj pszichológushoz! kisegít ebből, hogy egészséges féltékenységed legyen! hidd el, kicsit sem ciki, van ennél cikibb helyzet is.
2011. júl. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!