Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elég rosszul esett, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég rosszul esett, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Rám írt az egyik pasi a suliból,hogy így meg úgy tetszek neki.Elég barátságos volt,elég nagyképűen próbált "közeledni" vagyis én így fogtam fel..

Van barátom ezért egyrészt nem is szabadott volna ilyen beszélgetésbe bonyolódnom vele,de ettől függetlenül irkált össze vissza hülyeségeket,hogy így meg úgy menjek el hozzá meg ilyenek..én viccnek / hülyeségnek fogtam fel,aztán pár nap múlva mikor egyértelműen megmondtam neki,hogy tuti nem lesz semmi,akkor azt mondta,hogy akkor ne is beszéljek vele,mert amúgy se vagyok valami "szépség"

Ez elég rosszul esett és habár nem értem ez most miért van ..meglepett eléggé.

Állítólag nagyon tetszett nekem,de mikor rákérdeztem,hogy honnan vesz ilyeneket,akkor azt mondta mindegy és letörölt..17/L

Mit tennétek a helyemben?Mi a véleményetek?

2011. okt. 2. 15:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

te is hibás vagy

reményt adtál neki,hagytad hogy beleélje magát majd túl későn állítottad le

én se szeretem ha produkálom magam, megnyílok egy lány előtt ő meg mint egy zsűri hosszasan értekel majd lekoptat.

2011. okt. 2. 15:27
 12/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!Igazad van,nem kellett volna ,de én mondtam neki hogy lehetünk barátok és semmi több,így nem adtam neki esélyt,és nem koptattam le..közöltem vele,hogy lehetünk barátok..ez neki nem kellett hát sajnálom..de ezért kell ennyire hülyén felfogni?

Egyébként egy olyan bunkó emberkéről beszélünk,aki mindenkit meg akar fektetni,azonban senki sem annyira bolond,hogy ezt meg is tegye.(:

2011. okt. 2. 15:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

érdekel ő? -nem? hagyd a pi csába.

-igen? fuss utána,mint egy kutya.

érdekel a barátod? -nem? szakíts vele.

-igen? ne foglalkozz a gyerekkel.

20l

2011. okt. 2. 15:29
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

bunkó?mindenkit meg akar fektetni,de senki sem olyan bolond hogy ezt megtegye vele?

hát figyelj kérdező most úgy általánosságban: 1:

bolond lányból rengeteg van.

2:a mindenkit megfektetni akaró bunkók mindenkit meg is fektetnek(vagy majdnem mindenkit)

ő most vagy egy "típushibás bunkó" vagy egy átlegsrác aki bunkóálarccal próbál csajozni de nem sajátította el még úgy a technikát mint az igazi bunkók...s a sok igyekezet ellenére történő sikertelenség hozta ki blőle ezt a beszólást

most ezt a monológot mellékesen jegyeztem meg mert ismerve a mai lányokat,azt veszem észre hogy a bunkóság már már szimpatikus a szemükben de aligha hátrány

2011. okt. 2. 15:40
 15/23 anonim ***** válasza:
ha te már enyire elenzed ezt a csávót,akkor most miért izgat ez téged???szegény barátod..:/
2011. okt. 2. 15:54
 16/23 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ez a fiú,csak bánt h a semmiért ilyeneket beszél..
2011. okt. 2. 16:02
 17/23 mus musculus ***** válasza:
Ezt a 'lehetünk barátok' szöveget azért nem a szó legszorosabb értelmében fogta fel, mert sok lány ezt a taktikát alkalmazza, ha azt várja, hogy küzdjenek érte. A fiú feltételezhetőleg azt hitte, itt is erről van szó, azt hitte, egyfajta fordított pszichológiát próbálsz alkalmazni rajta. Hát most pofára esett, ez pedig a bizarr bosszú akar lenni. Nem gondolta komolyan, ne aggódj, csak hát valahogy vissza kell vágni... egy szánalmas kis p*cs. Te korrekt voltál, innentől kezdve szard le.
2011. okt. 2. 16:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
a srác azt hitte hogy te a nyakába ugrassz de amikor kikosaraztad vérig sértődött ezért mondta hogy nem vagy nagy szépség...ennyi...az ilyenekkel nem kell foglalkozni!
2011. okt. 2. 17:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Azt mondtam volna, hogy akkor keress mást, sok szerencsét, ha még egy olyan rusnyaságnak sem kellettél, mint én.
2011. okt. 2. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
szerintem az van hogyha el akart hivni magához akkor tetszettél neki annyira hogy meg akart dugni és mivel lekoppintottad ezé "felbasztad" hogy nem kapthat meg ezé osztott hogy nem is vagy szép
2011. okt. 2. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!