Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elég rosszul esett, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég rosszul esett, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Rám írt az egyik pasi a suliból,hogy így meg úgy tetszek neki.Elég barátságos volt,elég nagyképűen próbált "közeledni" vagyis én így fogtam fel..

Van barátom ezért egyrészt nem is szabadott volna ilyen beszélgetésbe bonyolódnom vele,de ettől függetlenül irkált össze vissza hülyeségeket,hogy így meg úgy menjek el hozzá meg ilyenek..én viccnek / hülyeségnek fogtam fel,aztán pár nap múlva mikor egyértelműen megmondtam neki,hogy tuti nem lesz semmi,akkor azt mondta,hogy akkor ne is beszéljek vele,mert amúgy se vagyok valami "szépség"

Ez elég rosszul esett és habár nem értem ez most miért van ..meglepett eléggé.

Állítólag nagyon tetszett nekem,de mikor rákérdeztem,hogy honnan vesz ilyeneket,akkor azt mondta mindegy és letörölt..17/L

Mit tennétek a helyemben?Mi a véleményetek?

2011. okt. 2. 15:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
küldj képet privibe és megmondom a tutkot.
2011. okt. 2. 15:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes, ami azt illeti.. ne foglalkozz vele, ott van a barátod, akire figyelhetsz :)
2011. okt. 2. 15:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, hagyd a fenébe. Jól pofára ejtetted, most már hagyd!
2011. okt. 2. 15:20
 4/23 oralking ***** válasza:
100%
Tuskóköcsög, szóra sem érdemes. Megsértetted az önérzetét, és így éli ki magát.
2011. okt. 2. 15:20
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
barátod van! foglalkozz a barátoddal, hameg inkább ezután a paraszt után mennél akkor meg minek vagy a barátoddal?
2011. okt. 2. 15:21
 6/23 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó,sok barátom van és sokan mondják hogy szép vagyok és a barátom is nagyon szeret amit viszonzok is(:

Csak rosszul esett,hogy ilyen tapló paraszt,és elgondolkodtatott,hogy most akkor tényleg ilyen csúnya lennék..?

"Amúgy se vagy valami szép.."

Akkor meg minek irkál rám..? Unatkozik?Nagyon szarul esett..csak szerintem szánalmas dolog?:S

2011. okt. 2. 15:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Dehogy mennék utána!!(:
2011. okt. 2. 15:23
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
tajparaszt
2011. okt. 2. 15:25
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
fosköcsög
 10/23 A kérdező kommentje:
?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!