Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsatanatok neki? Nagyon rosszul esett!
Baratommal mar 2 napja veszekedunk, azert mert elment haverjaival megverni valakit, es egesz nap hivtam es szart ra felvenni, majd csak este hivott fel, de akkor is vitatkoztunk. Lenyeg, hogy tegnap este, nagyon csunya dolgokat vagott a fejemhez, igaz nagyon merges volt, mert elotte elegge felidegesitettem, de megis:
- "...most az egyszer k*urvara orulnek, ha meghalnal, nemhogy meg sirjak utanad..."
-"...majd holnap delutan beszelunk valamikor, mert reggel nem erdemes veled beszelni, mert csak elb*aszod a napom..."
-"...veled csak akkor lehet normalisan meglenni, ha megb*aszlak, ha nem vagy megd*ugva rendesen egy nap, hulye es hisztis vagy..."
Tudom, hogy neha kepes vagyok kicsit tulreagalni bizonyos dolgokat, de soha nem mondanek neki ilyeneket, mert ezek nagyon rosszul estek...Kesobb bocsanatot kert, es allitolag ugy szeret, mint az eletet, csak merges volt...de megis, megbocsathato? 16/L, es 20/F
Barátod egy gyáva fos.
A haverjaival megy rá egy emberre? Gratulálok!
Kidobnám, mint macskát sz@rni.
Ilyen pasival nem érdemes maradnod. Most még csak ilyenekkel sérteget később lehet hogy már ököllel támad ha nem tetszik valami.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!