Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsatanatok neki? Nagyon rosszul esett!
Baratommal mar 2 napja veszekedunk, azert mert elment haverjaival megverni valakit, es egesz nap hivtam es szart ra felvenni, majd csak este hivott fel, de akkor is vitatkoztunk. Lenyeg, hogy tegnap este, nagyon csunya dolgokat vagott a fejemhez, igaz nagyon merges volt, mert elotte elegge felidegesitettem, de megis:
- "...most az egyszer k*urvara orulnek, ha meghalnal, nemhogy meg sirjak utanad..."
-"...majd holnap delutan beszelunk valamikor, mert reggel nem erdemes veled beszelni, mert csak elb*aszod a napom..."
-"...veled csak akkor lehet normalisan meglenni, ha megb*aszlak, ha nem vagy megd*ugva rendesen egy nap, hulye es hisztis vagy..."
Tudom, hogy neha kepes vagyok kicsit tulreagalni bizonyos dolgokat, de soha nem mondanek neki ilyeneket, mert ezek nagyon rosszul estek...Kesobb bocsanatot kert, es allitolag ugy szeret, mint az eletet, csak merges volt...de megis, megbocsathato? 16/L, es 20/F
Az a tapasztalatom, hogy az iylen magadfajta csajoknak szinte tök felesleges mondani bármit is...úgyis vele maradsz, neked ez tetszik, hogy így bánik veled, szereted, nem tudod elhagyni...meg is érdemled, hogy rendszeresen megalázzon, ha nem mered otthagyni!!
R*hadtul fel tud idegesíteni az ilyen magadfajta ember!
Csak sír a szád, hogy így meg úgy bánik veled, de mégis vele maradsz.Kisregényt tudnék írni, de inkább nem is írok semmit.
Sok sikert az élethez, bár ha így folytatod pasik terén eléggé sz*r párkapcsolataid lesznek!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!