Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghalnék legszívesebben, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalnék legszívesebben, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom el akar hagyni, azt mondta hogy felejtsem el örökre és kezdjek új életet, de én képtelen vagyok erre. Ő az első szerelmem, és halál szerelmes vagyok belé 2 éve, nem vagyok képes nélküle élni...

Tudom, hogy naponta szakítanak párok, és mindenki túlteszi magát idővel a dolgon, de én nem bírom ezt elviselni, annyira fáj...

Kb. az öngyilkosság jár a fejemben azóta, hogy beszéltünk, nem tudok nélküle létezni, nekem ő a mindenem. Egész nap rá gondolok, hiányzik ha nincs velem, és már nem tudom nélküle elképzelni. Igazából kérdésem nincs, csak szerettem volna kiírni magamból, bár jobb nem lett tőle sajna.

22/L

2011. okt. 1. 02:05
1 2 3 4
 21/34 IQnindzsa ***** válasza:
100%
Meglepő fordulat... Bár szerintem ne kezdj még túlzottan reménykedni. Mindenesetre örülök ha egy kicsit jobban érzed magadat. :)
2011. okt. 2. 01:00
 22/34 A kérdező kommentje:

Persze ez még jóformán semmit nem jelent. De legalább végre emberszámba vett, és nem azt hajtogatta percenként, hogy milyen fáradt és menne már haza aludni.

Lehet, hogy 2-3 nap múlva ugyanúgy sírni fogok mint tegnap, de most örülök annak, hogy egy picit jobban érzem magam.

2011. okt. 2. 01:13
 23/34 anonim ***** válasza:
kérdező. Én vok a 4:47 es. Megsúgom, h volt egy hat éves kapcsolatom, aminek végelett, majd túlélve lett másik, és az a lány már egy ideje a menyasszonyom.
2011. okt. 2. 18:16
 24/34 anonim ***** válasza:
bocs, félreolvastam amit írtál... :)
2011. okt. 2. 18:17
 25/34 anonim ***** válasza:

Ha 22 évesen ennyi tellik ki Tőled,gratulálok -.-

Így beszél veled és hagyod,hogy csak úgy visszaszambázzon,mert emberi hangon beszél?Az ilyen ember ne lepődjön meg,ha tartósan szarba se nézik,mert meg is érdemli.

2014. aug. 20. 19:39
 26/34 Mosolyka_001 válasza:

És lehet tudni, mi lett a történet vége? Eltelt 3 év, együtt vagytok, vagy szétmentetek?

Amúgy saját tapasztalat: mindent túl lehet élni, és kell is!

2014. dec. 8. 12:29
 27/34 A kérdező kommentje:

Így 3 év elteltével csak annyit mondhatok, hogy egyetlen rossz percet sem bánok, sőt minden egyes könnycsepp megérte, mert rengeteget tanultam ebből a kapcsolatból. :)

Ezután még hosszú ideig szenvedtünk egymással, mivel az illető tipikus görény módon azonnal elkezdett ragaszkodni hozzám, amint kicsit erélyesebben léptem fel vele szemben, és érezte, hogy nem csak a számat jártatom, amikor elkezdtem kihátrálni ebből az egészből. Sokszor, nagyon sokszor bedőltem neki újra meg újra, aztán egyik napról a másikra betelt a pohár, és onnantól teljes mértékben lesz.artam őt.

Talán csak azt az elvesztegetett időt bánom, amit rápazaroltam, viszont remek tanulópénz volt, és megerősített. Azóta már a következő kapcsolatom is véget ért, és eszem ágában nem volt megint elkövetni azt a hibát, hogy megalázkodjak, könyörögjek, vagy olyan baromságokon gondolkodjak, hogy megölöm magam. :)

Kicsit furcsa visszaolvasni ezeket a sorokat, mert a mostani fejemmel csak nevetek magamon, hogy mégis mit láttam benne anno. Szinte gyomorforgató, hogy közöm volt hozzá. Illetve azt is tudom, hogy idővel nagyon lepukkant a delikvens. Kirúgták a szuper munkahelyéről (ami mindig fontosabb volt, mint jómagam), hazaköltözött anyucihoz (tipikus esettanulmány lehetne mama kedvence témakörben), és leginkább egy ősemberre hajaz a kinézete, amire korábban nagy gondot fordított.

Most már jó ideje azt vallom, hogy minden okkal történik, tehát hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult, és nem kaptam meg azt, amiért ilyen kétségbeesetten kapálóztam. :)

És így van, mindent túl lehet élni, és mindenen túl lehet lépni. Túljutottam ezen is, a másikon is (hálisten méltósággal, amit ugyebár a korábbinak köszönhetek), és ha úgy adódik, akkor a következőn is túl fogok.

Köszönöm szépen az érdeklődést, minden a legnagyobb rendben! :)

2015. jan. 5. 01:13
 28/34 anonim ***** válasza:
Minden esetre gratulálok annak,hogy mertél lépni,de most már szarkazmus nélkül,őszintén! ;)
2015. jan. 5. 01:25
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. jan. 5. 01:51
 30/34 Mosolyka_001 válasza:

Ügyes vagy és erős! Gratula! Igen, sokan megtapasztaltuk már, hogy túl lehet (és kell is) élni azt, amiről néha azt hisszük, belehalunk. Ahogy az egyik legszebb filmben is van: "A fájdalmat érezni kell" és ez nagyon igaz, muszáj érezni hogy utána a boldogságot és a jó dolgokat is intenzívebben meg tudd élni.

Az meg hogy lepukkant, hát így járt! Azóta már gondolom ő is megbánta, hogy elveszített.

Tényleg ügyi vagy, és örülök, hogy jó vége lett!

2015. jan. 5. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!