Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghalnék legszívesebben, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalnék legszívesebben, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom el akar hagyni, azt mondta hogy felejtsem el örökre és kezdjek új életet, de én képtelen vagyok erre. Ő az első szerelmem, és halál szerelmes vagyok belé 2 éve, nem vagyok képes nélküle élni...

Tudom, hogy naponta szakítanak párok, és mindenki túlteszi magát idővel a dolgon, de én nem bírom ezt elviselni, annyira fáj...

Kb. az öngyilkosság jár a fejemben azóta, hogy beszéltünk, nem tudok nélküle létezni, nekem ő a mindenem. Egész nap rá gondolok, hiányzik ha nincs velem, és már nem tudom nélküle elképzelni. Igazából kérdésem nincs, csak szerettem volna kiírni magamból, bár jobb nem lett tőle sajna.

22/L

2011. okt. 1. 02:05
1 2 3 4
 11/34 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok vele, hogy aki menni akar, az menni is fog. De nem értem miért. Amikor elköltözött és munkába állt, akkor bele volt betegedve az egészbe, mert utálta a munkatársait, meg úgy mindent. Ott akarta hagyni, még én mondogattam neki, hogy várjon egy picit, biztosan jobb lesz, megszokja, stb.

Hát ez olyannyira jól sikerült, hogy mostmár a kollégákon kívül nem is létezik számára senki. Addig jó voltam, amíg egyedül érezte magát, most meg hogy jóban lett velük, már dobva is vagyok.

Tudom, hogy el kellene engednem, de nem megy. A nap minden egyes percében csak ő jár a fejemben, elalvás előtt ő az utolsó gondolatom, felkelésnél még magamhoz se térek, máris előttem van az arca, és stb.

Sajnos még a munkába se tudok menekülni, mivel nincs. 1 hónapja jöttem utána, azóta melót keresek ezerrel, de sajnos nagyon nehéz. Barátaim sincsenek itt, jóformán alig ismerek valakit, így nagyrészt egyedül töltöm az időmet. Olyan egyedül érzem magam, pedig annyira mondta, hogy majd az összes szabadidejét együtt fogjuk tölteni, milyen jó lesz, sőt még azt is pedzegette, hogy lakjunk együtt.

Annyira igazat adok mindenkinek aki írt, mert az eszemmel tudom, hogy mit kéne tennem, de az érzéseimet nem tudom elnyomni...

Örülök ,hogy válaszoltál. Már kezdtem rosszra gondolni...

Ezek szerint tisztában vagy vele ,hogy nem lehet változtatni a dolgokon. Most a szíved és az eszed csatázik odabent és az eszed áll vesztésre. Amíg azt kérdezgeted magadtól ,hogy "Miért? Miért?" ,addig semmi esélye az eszednek. A miértekre most nem kaphatsz választ. Lehet ,sőt szinte biztos ,hogy ő maga sem tudja erre a választ. Lehet ,hogy valami kifacsart szabadságvágy... Lehet ,hogy tetszik neki valaki akivel még csak nem is kezdeményezett... lehet ,hogy úgy érezte képtelen viszonozni az érzéseidet iránta... ez egy nagyon nagyon hosszú felsorolás lehetne. Inkább csak egyszerűen ne keresd a válszt a miértekre mert ha mégis kapsz választ az lehet ,hogy nagyobb fájdalommal jár.

Nem irigyellek. Ismeretlenül egy új városban... barátok nélkül... munkát keresve... Már értem miért ide írtál. Miért nem mész el onnan? Messzire. Keress külföldön munkát. Akkor teljesen el leszel szigetelve tőle és nem lesz még elvi lehetősége sem annak ,hogy véletlenül megpillantod valahol. Sajnálom. Átérzem a helyzeted.

Légy erős. Vigyázz magadra.

2011. okt. 1. 17:50
 12/34 A kérdező kommentje:

12:18-as: Irigyellek azért, mert ilyen erős vagy. Elhatározod magad és meg is valósítod. Én ehhez nagyon gyenge vagyok sajnos, és a legfőbb baj, hogy nincs más az életemben, amire azt mondanám, hogy na ez majd segít kilábalni a bajból.

Mint mondtam, tök egyedül vagyok. A családom és a barátaim messze, és bár naponta beszélünk, az nem ugyanaz. Munkát keresek minden erőmmel, de azt se lehet éjjel-nappal csinálni. Anyagilag se állok most túl jól, tehát szórakozni sem tudnék, és itt nem feltétlenül bulira gondolok, sőt...

A sport egy nagyon szép dolog, irigylem azokat akik kitartóan művelik. Én egy igazi anti-sportember vagyok, habár pár hónapja elkezdtem keményen tornázni itthon dvd-re, és fogytam is vele sokat. De sajnos már ezt se csinálom, mivel én ezt a párom miatt tettem főleg. Illetve magam miatt, mert már nem éreztem jól magam ha a tükörbe néztem, de amikor ki akartam hagyni egy edzést, akkor mindig azt mondogattam magamnak, hogy szó sem lehet róla, mert majd Ő milyen büszke lesz rám, ha meglátja az eredményt. (Sose tett megjegyzést egyébként a külsőmre, ha esetleg ez jött le volna ebből.)

De mint mondtam, már hanyagolom egy ideje. Részben az idegesség miatt, no meg azért, mert más témám sincs rajta kívül. Elég betegesen hangzik, de ez az igazság.

2011. okt. 1. 17:56
 13/34 A kérdező kommentje:
12:20-as: Én is pont ettől félek, hogy ez lenne, amit leírtál.
2011. okt. 1. 17:58
 14/34 A kérdező kommentje:

Szia IQnindzsa!

Az igazat megvallva, nem vagyok egy bátor ember. Most minden ismerős ezt hiszi rólam, pedig tényleg nem vagyok. Én egyedül ezt nem mertem volna meglépni, azért vágtam bele, mert Ő itt van, Ő kérte hogy jöjjek, és én vele akartam lenni mindenáron. Még úgy is, hogy elhagyom az otthonomat.

Persze nem volt egy hülye döntés a munka szempontjából sem, mert otthon semmi lehetőség nem volt, Pesten meg azért mégiscsak akad. Szóval nem 100%-ban csak ő volt a döntésem oka, de 80-ban igen.

És nekem az fáj a leginkább, hogy így rendez le 2 évet. Facebookon közli, hogy nem akar velem találkozni, semminek néz és hagyjam békén. Nem ezt érdemlem, hogy idecsődít, aztán sz.arba sem vesz. Szerintem minimum annyit megérdemelnék, hogy én is elmondhassam amit gondolok az egészről, és ő is kifejtse bővebben. Mert az eddigi találkozásaink kb. abból álltak, hogy percenként elmondta milyen fáradt, és hogy nem azért nem beszél velem mert nem akar, hanem mert nincs ideje.

Ezt meg is mondtam neki egyébként, hogy így nem fogja lerendezni ezt az ügyet. Ma este találkozunk. Még nem tudom mi lesz, de sok jóra nem számítok. Előre rosszul vagyok attól, hogy milyen éjszakám lesz...

2011. okt. 1. 18:08
 15/34 IQnindzsa ***** válasza:
Én éjszaka dolgozok. Írd meg mi volt. Szeretném tudni ,hogy mire jutsz vele.
2011. okt. 1. 18:14
 16/34 A kérdező kommentje:
Jól van. Későn jövök valószínűleg, de leírom mindenképp.
2011. okt. 1. 18:17
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sok kitartást kívánok!

Egy valamit vallok nagyon szigorúan és eddig mindig bejött mindenkinél:

Létezik az első szerelem és létezik az IGAZI szerelem. Terád vár az igazi. Lehet egy év múlva vagy pár hónap múlva de add meg majd neki az esélyt :) Mármint az igazinak.

Sok sikert!

22/l

2011. okt. 1. 20:15
 18/34 A kérdező kommentje:
20:15-ös: Köszönöm, nagyon aranyos vagy. :)
2011. okt. 2. 00:49
 19/34 IQnindzsa ***** válasza:
Na mi volt? Várom a beszámolót!! :)
2011. okt. 2. 00:51
 20/34 A kérdező kommentje:

Találkoztunk és elmondtam neki amit akartam. Az elején elég rideg volt velem, aztán bocsánatot kért a viselkedéséért, és meglepően jól elbeszélgettünk.

Úgy vettem ki a szavaiból, hogy megbánta a dolgot. Mondta, hogy nem gondolta komolyan amit mondott tegnap, meg hogy szeretné, hogy menjek el vele jövő héten ide-oda, stb.

Most rámírt facebookon és megkérdezte hogy rendben hazaértem-e, stb. Ez nagyon jólesik most. Nem tudom megmondani mi lesz a vége, most csak a pillanatnak élek, azt hiszem mondhatom ezt.

2011. okt. 2. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!