Engem senki sem szeret. Legszívesebben meghalnék. Miért nem lehetek sohasem boldog?
Jaj már megint ez a folytonos depressziós állapot. Annyira elegem van már az ilyenekből...
Ha ilyen gondolataid vannak, inkább bújj el, és szomorkodj magadban, a vidám embereket meg ne keserítsd el.
Amúgy is... majd kinövöd.
18:15-ös!
Egy bunkó, érzéketlen ember vagy. Én 21 vagyok, mégis szenvedek, mert nincs családon, magányos vagyok, nincs senkim.
Ne dumálj a tökéletes kis életeddel állatságokat. Inkább takarodj innen paraszt!
18:39-es vagyok ismét:
Rám mindenben számíthaszt. Csupán egy e-mailedbe kerül. Fel a fejjel, én sem vagyok jobb állapotban.
Ha nem ilyen nyavalygósan állsz hozzá mindenhez, akkor szeretni fognak. Nem csoda, ha nem szeretiuk azt, aki sajnáltatja magát, csak panaszkodni tud és mindig szomorú. Lehet érzéketlennek tartani, de neked nincs semmi bajod, nem vagy depressziós, csak vinnyogsz. Csinálj valami értelmeset és mindjárt jobb kedved lesz.
Hány éves vagy? Mit tanulsz/dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!