Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalt meg eddig az összes barátom?

Figyelt kérdés
Oda adó vagyok egy kapcsolatban, az ágyban is sok mindent megengedek, a külsőmmel sincs probléma, hiszen modellkedek. Velem lehet a probléma, vagy a pasik ilyenek, hogy több éves kapcsolatban megcsalják a nőt? Már nem tudok bízni a férfiakban, nem merek senkit közel engedni magamhoz.
2011. szept. 30. 09:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, ez már engem is idegesít, hogy sok férfi itt bemésli magának, hogy milyen ronda, ocsmányt, de figyelmes, édes, cukika stb...

Egyébként én szép vagyok és hűséges. Bár a szép részével nem valószínű, hogy mindneki egyet fog érteni. De bármennyire fáj néhány ízléstelen embernek, néhány elmebetegnek, néhány másik világban élő embernek, attól én még szép vagyok és csak azok számítanak, akik még így gondolják. A csajom, a főnököm, és az alkalmazottjaim, ügyfeleim. A többiek menjenek a francba, főleg ha pasik, nem vagyok meleg, nem akarok tetszeni nekik.

2011. szept. 30. 11:22
 12/18 anonim ***** válasza:
És most hagyjuk a hülyeséget. De volt már olyan, hogy itt emberek rondázták magukat, de egyáltalán nem voltak azok. Nem tudom mi lehet ennek az oka. Vagy bemeséltek nekik hülyeséget, vagy pszichés problémájuk van. Én is ismerek olyan szép embereket, akik barmok és műttetik magukat. Mert betegek. Hiába bizonygatják, hogy nem. Tisztelet a kivételnek.
2011. szept. 30. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg régebben volt, hogy megfordult a fejemben, hogy vannak velem egyidős, nálam sokkal idősebbnek, sokkal fitalabbnak kinéző emberkék. A sztárok között meg egy csomó mű anyag. De tényleg nem ez számít. Olyan emberek szoktak nyivákolni, akikről én azt gondolnám, hogy tuti van esélyük egy nőnél.

Tényleg nem csak a külső számít. Hanem maga az össz ember és a környezete, viselkedése. KHárom egyformán kinéző gyerek közül, az egyik lehet jó fej, vonzó stb.., a másik egy visszataszító, magát menőnek gondoló kis görcs, vagy egy visszahúzódó gyerek.

2011. szept. 30. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
milyenek voltak az eddigi exeid? csak mert a válasz a kérdésemre egyben megválaszolja a te kérdésed is. látatlanba a kérdés alapján van egy sejtésem, hogy eddig milyen fiúkkal-férfiakkal volt dolgod.
2011. szept. 30. 12:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem szeretem az olyan pasikat aki minden hétvégéjét a diszkóban tölti, az úgymond cicafiúkat. Soha nem volt ilyen pasim. Szeretem a szolid férfiakat, de a kigyúrt, minden csajt megszerzek típusúak szóba sem jöhetnek nálam. Legyen macsó, de mégis átlagos, érezzem mellette a biztonságot, minden téren, és az sem baj ha egy kicsit atyáskodik felettem. Nem tudom máshogy megfogalmazni.
2011. szept. 30. 12:26
 16/18 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2011. szept. 30. 12:29
 17/18 okoska31 ***** válasza:

mert rosszul kombináltad a dolgokat. azzal voltál nyitott, akinek csak szexre kellettél, és azzal zárt, aki a lelkedre is kíváncsi volt.

még van időd.

leszbikus ne legyél.

írhatsz is.

2011. szept. 30. 14:17
 18/18 Fromjezus ***** válasza:

Sajnos ilyen vilagban elunk! S mivel gyakorlatilag a vagyaink targyai mar elerhetok, legyen az auto, ekszer, ruha stb. igy a szexualis eletunk se koncentralodik 1 emberre. Ezt el kell fogadni, s nagyon ovatosan kezelni a parkapcsolataidat. Nagyanyam mondta mindig :Fiam ezzen a vilagon csak magadba bizhatsz!

Sok sikert!

2011. szept. 30. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!