Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókolózik velem annyiszor a barátom, mint régebben? Az összes csókját rövidre fogja, inkább csak a számat megpuszilja és ennyi.
Kérdezz rá. ennél jobbat nem lehet mondani, egy halom idegen ember nem fog belelátni a barátod fejébe, ha Te nem tudsz. :)
Milyen a párkapcsolatotok, ha ennyit nem mersz megkérdezni?
Kérdezd meg először viccesen és látni fogod rajta h igazat mondd v nem.
Nem akarlak elszomorítani, de már lehet h nem kíván úgy téged, v nem szeret..de az is lehet h csak sok megterhelő dolog történt vele mostanság és nem is evszi észre h megváltozott
tök hülyeség ezen rágódnod,nekem meg az unalmas már egy kicsit,amikor mindenki ezzel a szöveggel jön az ilyen kérdésekre hogy "unalmas vagy már neki".Egyáltalán nem erről van szó,amikor egy kapcsolat még új,akkor a fiú azon van,hogy bevágódjon,megalapozza a kapcsolatot,ugyanúgy hozzátartozik ehhez a csók is,később egy stabil kapcsolatban inkább a sok szájra puszi-amúgy én mindenkinél ezt vettem észre.Nálunk is így van és én sem kezdeményezem annyiszor a hosszú csókokat,mint régebben és nem azért mert meguntam a barátomat,most sokkal jobban kívánom,mint az elején,amikor még képesek voltunk fél órákat csókolózni.Nem kell mindenben a rosszat látni.
21/L
Egyetértek az előttem szólóval. Egy idő után már nem mindenki vágyik rá, hogy folyton a párja száján csüngjön. Ha már más témára is rátértetek, akkor szerintem egyértelmű... Az elején a csók az egyetlen, amivel kifejezhetitek a vonzalmatokat. Jobban számít. Ha már van szex, akkor szerintem nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani a csóknak. Ha viszont tényleg tudni akarod, a legjobb ha az illetékest kérdezed. :P
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!