Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Megcsalt a barátnőm, nem is akárhogyan, mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm nagyot hibázott sajnos. Múlt szombaton úgy volt, bulizni megyünk, aztán dolgom támadt és nem tudtunk elmenni. Ő azonban a tudtom nélkül mégis csak elment, és megcsalt - egyszerre legalább két fiúval (ennyiről tudok egyenlőre), de lehet akár többel is. Sajnos ilyen a természete, mikor összejöttem vele már akkor érződött rajta, hogy félre fog lépni, mert rengetegen szeretnék őt megkapni és mikor szingli volt, nem is állt ellen soha. De így?! Pár napja még roppant szerelmes voltam, most meg egy megalázott balfa*nak érzem magam. Azóta nem beszéltünk, mióta ezt megtudtam, és mutattak nekem egy fényképet arról........... még most is reménykedek hogy nem ő van rajta, hanem valaki aki teljesen hasonlít rá.............. ss az már csak olaj a tűzre, hogy nem is zavarja, hogy hozzá sem szólok, teljesen vidáman viselkedik és már tervezi az újabb nagy piálást hétvégére. Szerintetek mit tegyek?. Adjak neki még egy esélyt, vagy többet már hozzá se szóljak? Csak mert vadító egy csaj, de nekem úgy kell, hogy CSAK az enyém, és senki másé, viszont nála ezt nem lehet tudni. Sőt.
Nem mondhatod, hogy rászedtek, tudhattad (volna), mire számíthatsz. Megbecsülheted, amid van, és százezreket spórolhatsz az ingyenmókával, vagy cselekedhetsz az elveid szerint.
2011. szept. 29. 18:22
44/52 anonim válasza:
Áhh eskü ezen besírtammm:):):) még mindig szakadok:):)
szegény:):)
Tapasztalt nőként mondom hogy nem tudom mit csinálj:)
Magamból indulva ki,aki egyszer megteszi megfogja többször is,ezzel így vagyok én is:):) csinálj amit akarsz:)
2011. szept. 29. 18:32
45/52 A kérdező kommentje:
Justin - de, azt mondta ti voltatok azok a kis pisisek akik nem hogy szexelni, még inni sem mertetek a bulin, mert otthon megtiltották
2011. szept. 29. 19:10
46/52 anonim válasza:
Könyörgöm, állj már ki magadért. A végén akkor is bocsánatot fogsz tőle kérni, amikor rányitsz, hogy a saját ágyadban csal meg. Dobd a francba a csajt, ne érdekeljen, hogy szerelmes vagy, csak saját magad alázod meg...
2011. szept. 29. 23:55
47/52 anonim válasza:
Az ilyenekre bezzeg nem mondják, hogy szerethetetlenek, csak arra jók, csak azokra, akiknek vannak érzéseik, és megbecsülnének egy szerető párt.
2011. szept. 30. 11:05
48/52 anonim válasza:
Nos te azt írtad még mindig szereted. Nálam ilyen esetnél minden"szeretet" érzelem átcsapna "gyűlölet" érzelembe. Én nem szakítanák vele mivel írtad, hogy jól néz ki, addig még dugnám amíg a háta mögött nem találok egy rendes csajt. Amint ez megvan jöhet egy megalázás (Titokba készített videók, képek és amit a fantázia diktál (Saját tapasztalat akit rühellsz annál igen csak gazdag tud lenni a fantázia az ész határán belűl)).
Balf*sznak nem mondanálak, bár ott tényleg nem stimmel valami, hogy a megbocsátást is fontolóra veszed. Azt természetes dolog, hogy ezután is fent van a "szerelem" szikrája, de idővel tudatosulnak benned a tények, és gyorsan el is múlik,
Sok sikert
2011. szept. 30. 11:54
49/52 A kérdező kommentje:
TODD, köszönöm, adtál egy jó ötletet ;)
2011. szept. 30. 13:25
50/52 anonim válasza:
velem is előfordult már az ilyen, gyorsan otthagytam mindent szó nélkül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!