Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Megcsalt a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Megcsalt a barátnőm, nem is akárhogyan, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm nagyot hibázott sajnos. Múlt szombaton úgy volt, bulizni megyünk, aztán dolgom támadt és nem tudtunk elmenni. Ő azonban a tudtom nélkül mégis csak elment, és megcsalt - egyszerre legalább két fiúval (ennyiről tudok egyenlőre), de lehet akár többel is. Sajnos ilyen a természete, mikor összejöttem vele már akkor érződött rajta, hogy félre fog lépni, mert rengetegen szeretnék őt megkapni és mikor szingli volt, nem is állt ellen soha. De így?! Pár napja még roppant szerelmes voltam, most meg egy megalázott balfa*nak érzem magam. Azóta nem beszéltünk, mióta ezt megtudtam, és mutattak nekem egy fényképet arról........... még most is reménykedek hogy nem ő van rajta, hanem valaki aki teljesen hasonlít rá.............. ss az már csak olaj a tűzre, hogy nem is zavarja, hogy hozzá sem szólok, teljesen vidáman viselkedik és már tervezi az újabb nagy piálást hétvégére. Szerintetek mit tegyek?. Adjak neki még egy esélyt, vagy többet már hozzá se szóljak? Csak mert vadító egy csaj, de nekem úgy kell, hogy CSAK az enyém, és senki másé, viszont nála ezt nem lehet tudni. Sőt.
2011. szept. 29. 15:04
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
"figyelek", igazad van, köszönöm :) és az előtte szólónak is
2011. szept. 29. 16:11
 32/52 anonim ***** válasza:
72%

Engem is lesz.pott a csajod és a haveromat és annak a haverját is. Aztán kapott 2 decit belőlünk mikor misszionárius pózba pofoztuk a dawnkóros fejét a betonba de még mindig a s3rmánkat böfögi fel. Aztán a barátaink barátai is vég mentek rajta. HAVER! Úgy füstölt a rusnyafejű telibevert barátnőd tág lyuka mint a bakterház félredőlt kéménye, de keményen nyomtuk neki! Aztán említett közben valamit rolad is: hogy te sokkal gyengébben csinálod de neki az nem jött be. Ekkor mán a fűlzsírja helyett a mi 0ndónk folyt a füléből a te eltseszett neveden kacarázva közbe.

Aztán fogtuk a besztofrlbanc barátnődet és elvittük a közeli temetőbe és ott is televertük.

Aztán elvittük diszkóba. Ott is megnyomták vagy hatvanan. De te bocsáss meg neki, mi se élveztük annyira mintha vedérbe raktuk volna. Te főkretén szerelmes paprikajancsi! Remélem sok csaj megfingat majd az életedbe és velünk méghozzá mint a mostani! Gebedj meg! :D

2011. szept. 29. 16:13
 33/52 anonim ***** válasza:
73%
En varrtam le ocsemmel. Legkozelebb tobb penzzel kuldd el bulizni!
2011. szept. 29. 16:19
 34/52 napietus ***** válasza:
81%
mi a kérdés? krvával nem járunk, értem?
2011. szept. 29. 16:44
 35/52 A kérdező kommentje:

látom azért van még itt egy két szűz b*zi, az egyik olyan paraszt, hogy azt is érti mit mond győzike ;)azzal nem is tárgyalok

Russel nem tudom mi a sz*r: te meg nem vagy kicsit kapd be a f*szom?

szánalmas gyökerek, nem kell ideírni -.-

2011. szept. 29. 17:46
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
figyu dobd a csajt de sürgősen ,gondolj bele ,csókolózol vele előtted meg ki szo po t egy másik pasit aztán veled egy egészséges nyelvest!!!!????
2011. szept. 29. 17:46
 37/52 A kérdező kommentje:
ja nem Russel, de a Crow megvan
2011. szept. 29. 17:47
 38/52 A kérdező kommentje:
tudom haver, eldöntöttem, dobom, van még csomó csaj aki rám vár, nem foglalkozok ilyenekkel. Néha hülye dolog tud lenni a szerelem.
2011. szept. 29. 17:48
 39/52 anonim ***** válasza:
92%
tudod én a tiszta gondolattól rosszul lennék ,hogy a nőmet előttem más pasi használta!!nekem már nem lenne hozzá gusztusom!!!
2011. szept. 29. 17:49
 40/52 anonim ***** válasza:
:D
2011. szept. 29. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!