Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Megcsalt a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Megcsalt a barátnőm, nem is akárhogyan, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm nagyot hibázott sajnos. Múlt szombaton úgy volt, bulizni megyünk, aztán dolgom támadt és nem tudtunk elmenni. Ő azonban a tudtom nélkül mégis csak elment, és megcsalt - egyszerre legalább két fiúval (ennyiről tudok egyenlőre), de lehet akár többel is. Sajnos ilyen a természete, mikor összejöttem vele már akkor érződött rajta, hogy félre fog lépni, mert rengetegen szeretnék őt megkapni és mikor szingli volt, nem is állt ellen soha. De így?! Pár napja még roppant szerelmes voltam, most meg egy megalázott balfa*nak érzem magam. Azóta nem beszéltünk, mióta ezt megtudtam, és mutattak nekem egy fényképet arról........... még most is reménykedek hogy nem ő van rajta, hanem valaki aki teljesen hasonlít rá.............. ss az már csak olaj a tűzre, hogy nem is zavarja, hogy hozzá sem szólok, teljesen vidáman viselkedik és már tervezi az újabb nagy piálást hétvégére. Szerintetek mit tegyek?. Adjak neki még egy esélyt, vagy többet már hozzá se szóljak? Csak mert vadító egy csaj, de nekem úgy kell, hogy CSAK az enyém, és senki másé, viszont nála ezt nem lehet tudni. Sőt.
2011. szept. 29. 15:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

én a helyedben ha vele maradnék akármilyen szerelmes vagyok nem tudnék tükörbe nézni, nem nézném magam ember számba

voltam már hasonló helyzetben de sokkal kisebb dolog miatt hagytam ott a csajt ( csók ) én ilyen vagyok és nem bánom nem bántam meg soha, inkább a becsületem maradjon meg mint egy kurv@ akiből millió van a világon

2011. szept. 29. 15:26
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
vér nem válik vízzé... ezt soha ne felejtsd el!!
2011. szept. 29. 15:26
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

persze megváltozik letesz a bulizásról, és csak a tiéd lesz.

nem fog félre kurni, szeretni tisztelni becsülni fog.

később eljegyzed elveszed feleségül lesz 2 gyereketek 1 kutyátok 1 bankos házatok.

2011. szept. 29. 15:29
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

ui: az élet nem fenékig tejfel tudod.

tudsz küldeni 1 képet róla?

privátba nem szeretnék visszaélni vele, és felhasználni sem szeretném csak kíváncsi vagyok rá.

2011. szept. 29. 15:31
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
de jó,hogy az ilyen r*bancoknak(már bocs) van normális pasijuk,a normális csajoknak meg csak a bunkók akadnak,akik semmibe se nézik,ha egy lány hűséges,odaadó.Bocs,csak azért akadtam ki,mert rengeteg kedves és szép(!) lányt ismerek,akit nem becsülnek meg,és az olyan nők miatt,mint a barátnőd egy kalap alá vesznek mindenkit,hogy az összes csaj olyan,hogy harap az első pasira,ha az bepróbálkozik, az ilyen fajta nőcskékért meg mégis oda vannak.Hagyd a francba és keress egy hozzád való lányt,aki megbecsül,nem minden "vadító" lány egy ribanc,sokkal több normális akad köztük,mint hinnéd.Minek futnál egy olyan után,aki tesz rád?Gondolom,hogy nehéz,de az a mondat járjon a fejedben,hogy egy ilyenért nem kár,legalább időben kiderült,hogy mi a helyzet.Főleg ha őt meg sem érinti a dolog.Szerintem ez nem az az eset,ahol gondolkodni kell a 2.esélyen.
2011. szept. 29. 15:32
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

kérdező te 1 igazi balfa.sz ivadék vagy.

1 papucs.

1 igazi papucs balfa.sz :D:D:D:D:D:D

csak röhögni lehet rajtad te kutya:D:D:D:D:D

2011. szept. 29. 15:37
 27/52 A kérdező kommentje:

képet nem tudok róla küldeni, mert töröltem ki gyorsan amint megláttam, de el tudod képzelni.......

15:37 - rakd sebességbe az agyad, mielőtt megszólalnál, paraszt

2011. szept. 29. 15:42
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

igencsak illő rád a balf@sz kifejezés, ki az a hülye akinek a barátnője leszop 2 srácot egyszerre és még utána azon gondolkozik, hogy adjon-e neki második esélyt

egy köc.sög fa.sz vagy inkább legyél bu.zi

2011. szept. 29. 15:46
 29/52 anonim ***** válasza:
79%

Miért kell őt bal.faszozni mikor a csaja egy büdös K.urva??!!

Amugy szerintem se érdemel meg téged. A szerelem elmúlik idővel és találni fogsz egy normális lányt aki tényleg szeret! Mert ő nem az biztos!

2011. szept. 29. 15:48
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szerintem it van a kulcs

Sajnos ilyen a természete, mikor összejöttem vele már akkor érződött rajta, hogy félre fog lépni, mert rengetegen szeretnék őt megkapni és mikor szingli volt, nem is állt ellen soha.

Őneki nem a hűség az erőssége...

Te pedig elvárod azt h hűséges legyen hozzád, vagy ha hülyeséget csinált legalább bánja meg. Ha jól érteetem ez zavart a legjobban h fel se fogja mennyire megbántott ezzel téged.

Szerintem ezt a tulajdonságát (hűség) nem tudod megváltoztatni, innentől kezdve a kapcsolat nehezen életképes hosszú távon.... A bosszú helyett inkább ezen gondolkozz, és ha úgy látod hogy nem életképes a kapcsoalt akkor érdemes gondolkozni a szakításon.

Ha pedig úgy gondolod h szakítasz vele, akkor ennek módját rád bízom, hogy teszed azt meg.

2011. szept. 29. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!