Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Megcsalt a barátnőm, nem is akárhogyan, mit tegyek?
én a helyedben ha vele maradnék akármilyen szerelmes vagyok nem tudnék tükörbe nézni, nem nézném magam ember számba
voltam már hasonló helyzetben de sokkal kisebb dolog miatt hagytam ott a csajt ( csók ) én ilyen vagyok és nem bánom nem bántam meg soha, inkább a becsületem maradjon meg mint egy kurv@ akiből millió van a világon
persze megváltozik letesz a bulizásról, és csak a tiéd lesz.
nem fog félre kurni, szeretni tisztelni becsülni fog.
később eljegyzed elveszed feleségül lesz 2 gyereketek 1 kutyátok 1 bankos házatok.
ui: az élet nem fenékig tejfel tudod.
tudsz küldeni 1 képet róla?
privátba nem szeretnék visszaélni vele, és felhasználni sem szeretném csak kíváncsi vagyok rá.
kérdező te 1 igazi balfa.sz ivadék vagy.
1 papucs.
1 igazi papucs balfa.sz :D:D:D:D:D:D
csak röhögni lehet rajtad te kutya:D:D:D:D:D
képet nem tudok róla küldeni, mert töröltem ki gyorsan amint megláttam, de el tudod képzelni.......
15:37 - rakd sebességbe az agyad, mielőtt megszólalnál, paraszt
igencsak illő rád a balf@sz kifejezés, ki az a hülye akinek a barátnője leszop 2 srácot egyszerre és még utána azon gondolkozik, hogy adjon-e neki második esélyt
egy köc.sög fa.sz vagy inkább legyél bu.zi
Miért kell őt bal.faszozni mikor a csaja egy büdös K.urva??!!
Amugy szerintem se érdemel meg téged. A szerelem elmúlik idővel és találni fogsz egy normális lányt aki tényleg szeret! Mert ő nem az biztos!
szia!
szerintem it van a kulcs
Sajnos ilyen a természete, mikor összejöttem vele már akkor érződött rajta, hogy félre fog lépni, mert rengetegen szeretnék őt megkapni és mikor szingli volt, nem is állt ellen soha.
Őneki nem a hűség az erőssége...
Te pedig elvárod azt h hűséges legyen hozzád, vagy ha hülyeséget csinált legalább bánja meg. Ha jól érteetem ez zavart a legjobban h fel se fogja mennyire megbántott ezzel téged.
Szerintem ezt a tulajdonságát (hűség) nem tudod megváltoztatni, innentől kezdve a kapcsolat nehezen életképes hosszú távon.... A bosszú helyett inkább ezen gondolkozz, és ha úgy látod hogy nem életképes a kapcsoalt akkor érdemes gondolkozni a szakításon.
Ha pedig úgy gondolod h szakítasz vele, akkor ennek módját rád bízom, hogy teszed azt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!