Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a lány, mit lépjek?
az egyik buliban smároltam egy szép lánnyal, akit még nem ismerek annyira... /előtte 2 szer találkoztunk/. A csók tetszett neki is... Azóta se mutat semmi érdeklődést /fb-n/, és nem tudom elérni se....
bejön nekem, de nem tudom mit tegyek...
hagyjam a fenébe ? :/
a vonat már nekem is eszembe jutott ma -.-' :DDDD
de télleg.. ráírok, és nem válaszol már 2 napja... most nem az, de az ilyennel úgy feltudja baszni az embert xd
te tudod hogy mit akarsz.... de mégis sötétben tapogatódsz, és nem tudsz lépni semerre....
jajj ti pasik áhhhhhhhh komolyan mondom hagyd a pi.csába a csajt higgy nekem, a csók nem jelent semmit :/:) attól h smároltál egy csajjal a buliba attól még nem azt jelenti h akar tőled vmit, ha meg nem jelentkezett akkor meg pláne, sosem értettem a pasikat szépen nekik nem lehet semmit megmondani tovább próbálkoznak ha csúnyán mondom h hagyj már békén akkor meg mi vagyunk a legnagyobb kurv.ák XD
18/L
Hagyd a csajt csak az idődet pazarlod! Nem érdemel meg!
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!