Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek? (mivel én vagyok a lány nem tudom) lent bövebben. (köszi )
sziasztok.szoval a lényeg hogy van egy fiu akibe szerelmes vagyok (6-7 éve) ö is belém. tudom hogy nagyon szeret meg igazán eltudnám képzelni magamat mellette. de még sose jártunk nem is történt semmi igazábol csak msnen beszéltónk az érzéseinkröl.mostanábba meg nem is tudom ö mit érezz, igy ugy gondoltam lépnem kell, vagy megkérdezem mi a elyzet vagy elfelejtem(?)
arra gondoltam hogy 4 szemközt el mondom neki hogy kicsit szemtöl szembe is szeretnék beszélni vele hogy mit érezz és hogy szeretném tudni hogy most mit érez.A, ha azt mondja hogy már semmit akkor mit tegyek mit mondjak. B, ha azt mondja szeret akkor is mit?(szivesen járné vele igy hogy vártam 7 évet) szerintetek nem ciki hogy én lépek és nem ö? (amugy elég érzékeny tipus)
és megköszöném ha adnátok tanácsot mit kénne még mondanom neki:) elöre is nagyon köszönöm:)(jah és fiatal vagyok 14 éves de kérlek ne nézzetek gyerekesnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!