Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány aki régóta nagyon tetszik, most szakított a barátjával. Most lépjek azonnal?
Az azonnalt pedig úgy értem hogy akár ma este is még vagy holnap átmegyek hozzá és beszélnék vele. Szerintetek?
Negyedik éve az osztálytársam, ebből kb. az utóbbi másfél év telt el úgy hogy nagyon tetszik és nagyon sokat gondoltam rá. Az első két évben szinte nem is beszéltünk, de azóta mióta tetszik közelebb kerültünk egymáshoz és legalábbis barátok vagyunk, legalább hetente egyszer-kétszer beszélgetünk is élőben hosszasan.
Én olyan f@sz voltam, hogy pont azon a nyáron lett barátja második-harmadik osztály között, amikor megtetszett és még most is bánom hogy nem léptem valamit azelőtt, csak akkor még nem tetszett ennyire.
A szakításuk okát még nem tudom.
18/F
várj még
előbb tudni kellene, mennyire van elkenődve
nehogy csak azért jöjjön össze veled, hogy elfelejtse a másikat..
szerintem megtámadhatod, de csak óvatosan, és inkább barátként
mikor eltelik egy pár hét felvetheted neki hogy tetszik neked
Egy lelki támasznak jó, ha ott vagy, az mindig jól jön.
De nem ártana tudni, hogy amolyan "hetente pasicserélő" csajról van szó (nem szó szerint hetente, a lényeg hogyra(bb)an), vagy normális lányról, aki inkább hosszú távra tervezne. Gondolom, hogy utóbbi, úgyhogy előbb maradj lelki támasznak, 1-2-3 hétig többet ne nagyon akarj, csak legyél ott. :)
Ez a barátja volt az első komoly kapcsolata, akivel tavaly nyár óta együtt volt, szóval inkább komolynak mondanám őt.
Most elég szomorú, de akkor nem sietek sehová, nehogy csak a mostani bánata miatt jöjjön esetleg össze velem.
Viszont bennem van az attól való félelem hogy megint valaki mással jön össze mielőtt egyáltalán úgy is közeledhetnék hozzá, ahogy az egyszer már megtörtént.
Akkor mondjuk heteket várjak?
sztem várj egy hetet utána pedig finoman a tudatára hozhatod h te mit is szeretnél tőle.
de többet sztem ne mer ha összejön vkivel az igen szar lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!