Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány szakított a barátjával. Most mit lépjek?
Figyelt kérdés
Osztálytársamról van szó akit csak két év után vettem észre és tetszett meg, de pont akkor lett élete első komoly barátja is, amikor beleestem. Most szakítottak, szerintetek mit tegyek? Még mindig tetszik. Mióta megtetszett azóta közelebb is kerültem hozzá, barátok, haverok lettünk, legalább hetente egyszer egy órát mindig beszélünk élőben, de van hogy többet is.2010. nov. 14. 12:59
1/9 anonim válasza:
Legyél türelmes. Mindemellett éreztesd vele, hogy többet szeretnél.
2/9 anonim válasza:
Vigasztald meg, töröld fel a könnyeit az inged ujjával, és éreztesd vele, hogy kedvedre való! Nekem egyszer bejött. Megérte. :) Hajrá!
3/9 anonim válasza:
légy vele őszinte....és ne jeleket küldj....mondhatnád neki azt is, például, hogy: figyelj, nekem nagyon bejössz, én megértem, hogy most várnom kell rád, de nekem megéri, mert szeretlek...
4/9 anonim válasza:
én nagyon örülnék ha megvígasztalna egy fiú^^
még ha nem is viszonoznám úgy az érzéseit volt már olyan, hogy nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki:)
5/9 anonim válasza:
"A lány szakított a barátjával. Most mit lépjek?"
Fuss, ahogy csak bírsz.
6/9 anonim válasza:
Hogy mit lépj?
Adj neki sakk mattot...
(ja és talán nem kelett volna láncfűrésszel maszturbálni)
7/9 anonim válasza:
mindenképp mutasd ki, hogy többet szeretnél, mert a végén még más vigasztalót találhat....
9/9 A kérdező kommentje:
21:51 kösz.
2010. nov. 16. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!