Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az baj nektek ha egy fiú nagyon védelmező?
Nem, nem korlátoz.
Mondok egy példát:
Múltkor buliban a lány mondta, hogy most haza kell mennie, "a fiú" maradjon nyugodtan, sajnos nem jön össze az éjszakai buli, mert leutaznak még most Nyíregyházára, mert megszületett a testvérének a gyereke (ááá mér is érne rá reggel...-.-" -.-").
A szórakozóhelytől 100m-re vannak taxik..."a fiú" ragaszkodott hozzá, hogy elkísérje addig a lányt, és előszőr megnézi a sofőrt, hogy milyen arc...megnézte, és azt mondta, keressünk egy másik taxit...ragaszkodott hozzá. Szerintetek?
az odáig rendben van, hogy ha beszólnak és hallja megvéd (bár nem vagyok olyan, aki nem védené meg magát). de a többi nincs rendben. a kérdezgetését gyorsan megunnám, ha minden pasival elbeszélgetne, aki rám néz, komplett hülyének nézném (nem is igen győzné egyébként).
száz szónak is egy a vége, én kb. 15 percet bírnék ki egy ilyen mellett.
Ti milyen kemények vagytok csajok :D
Megvédenéd magad? Ugyan mitől? Egy átlagos 60kilós 15 éves srác már elég erős ahhoz, hogy akármilyen nőt leüssön vagy megerőszakoljon..
Szerintem nem kéne ilyen keménynek lenni, nyílván nem hiába akar titeket védelmezni a barátotok vagy szimplán egy srác.
00:58: persze, ha megtámadnak és megvéd az egy dolog. de a kérdésben semmi ilyesmiről nincs szó, csak fonoskodó túlaggodalmaskodásról. mint írtam, van apám, köszönöm.
amúgy verekedni igaz, nem tudok, de lőni igen, méghozzá nem is akárhogy :D szóval erről ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!