Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Az baj nektek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az baj nektek ha egy fiú nagyon védelmező?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy félt mindentől, elköszönése: Vigyázz magadra!! Mindig kérdezgeti, hogy nem bánt e valaki, ha meghallja, hogy valaki csúnyán beszél veled, elkezd vele beszélgetni, sőt akkor is, ha egy fiú "úgy" néz rád...ami nem biztos, de a fiú simán belemagyarázza.
2011. szept. 25. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
engem egy idő után zavarna. nem az apám, hanem egyenrangú társam
2011. szept. 25. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzel korlátoz, akkor tőle fogok a legjobban félni.
2011. szept. 25. 21:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem korlátoz.

Mondok egy példát:

Múltkor buliban a lány mondta, hogy most haza kell mennie, "a fiú" maradjon nyugodtan, sajnos nem jön össze az éjszakai buli, mert leutaznak még most Nyíregyházára, mert megszületett a testvérének a gyereke (ááá mér is érne rá reggel...-.-" -.-").

A szórakozóhelytől 100m-re vannak taxik..."a fiú" ragaszkodott hozzá, hogy elkísérje addig a lányt, és előszőr megnézi a sofőrt, hogy milyen arc...megnézte, és azt mondta, keressünk egy másik taxit...ragaszkodott hozzá. Szerintetek?

2011. szept. 25. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a ragaszkodás határeset. A szüleimben sem értékelem, amikor maximalizmusból túlkombinálják a dolgokat, és több fáradságra kényszerítenek, mint amennyit egyáltalán megér nekem az egész. Inkább kérdezz, ezzel felnőttszámba is veszed a barátnődet.
2011. szept. 25. 21:29
 5/9 napietus ***** válasza:
engem hülyére idegesítene az ilyen szintű körülményes féltés. már van egy férfi az életemben, akinek az a dolga, hogy féltsen. apunak hívom.
2011. szept. 25. 21:33
 6/9 napietus ***** válasza:

az odáig rendben van, hogy ha beszólnak és hallja megvéd (bár nem vagyok olyan, aki nem védené meg magát). de a többi nincs rendben. a kérdezgetését gyorsan megunnám, ha minden pasival elbeszélgetne, aki rám néz, komplett hülyének nézném (nem is igen győzné egyébként).

száz szónak is egy a vége, én kb. 15 percet bírnék ki egy ilyen mellett.

2011. szept. 25. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint az. Egy idő után úgy érezném, megfojtanak. És belém bújna az érzés, hogy nem tudom megvédeni magam... Az pedig az őrületbe kergetne.
2011. szept. 25. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Ti milyen kemények vagytok csajok :D

Megvédenéd magad? Ugyan mitől? Egy átlagos 60kilós 15 éves srác már elég erős ahhoz, hogy akármilyen nőt leüssön vagy megerőszakoljon..

Szerintem nem kéne ilyen keménynek lenni, nyílván nem hiába akar titeket védelmezni a barátotok vagy szimplán egy srác.

2011. szept. 26. 00:58
 9/9 napietus ***** válasza:

00:58: persze, ha megtámadnak és megvéd az egy dolog. de a kérdésben semmi ilyesmiről nincs szó, csak fonoskodó túlaggodalmaskodásról. mint írtam, van apám, köszönöm.

amúgy verekedni igaz, nem tudok, de lőni igen, méghozzá nem is akárhogy :D szóval erről ennyit :)

2011. szept. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!