Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít? Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít? Lányok, fiuk, őszintén

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire számít, ha az első randin lefekszik a nő a férfival?

Vagy nem ez a lényeg?

2011. nov. 14. 14:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Elsőn még felnőtt korban sem kéne
2011. nov. 14. 14:32
 2/31 anonim ***** válasza:
Korhatár függő szerintem.fiatalabb koromban ribiségnek gondoltam,de most felnőtt,független nő létemre teljesen megváltozott a véleményem.28 vagyok és nem igen érdekel,hogy mit gondolnak mások.
2011. nov. 14. 14:34
 3/31 A kérdező kommentje:

Az én véleményem az, ha vele megteszi, megteszi mással is.

Viszont elkaphatja őket a hév és lehet, hogy mással nem csinálná meg. Szóval nem lehet belőle levonni...

2011. nov. 14. 14:35
 4/31 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm így jött össze a jelenlegi férjével. Mindketten szinglik voltak, amikor egy off-road fesztivál második éjszakáján nem kis alkoholt magukhoz véve előzőleg egymásnak estek. Másnap a srác felhívta a bnőmet, akkor még 200km választotta el őket, de annyira "bejöttek" egymásnak, hogy már férj és feleség.:-) De gondolom ez az eset nem a leghétköznapibb...nem ez az általános =)
2011. nov. 14. 14:43
 5/31 Antimod ***** válasza:
Ha a barátnőm le akart volna feküdni velem az első randin, most nem lenne a barátnőm. Nem tudnék megbízni benne.
2011. nov. 14. 14:43
 6/31 A kérdező kommentje:
Erről a témáról is megoszlik a vélemény. :)
2011. nov. 14. 14:44
 7/31 LadyLee ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki azt csinálja, amihez éppen kedve van. Ha olyan a szituáció, akkor semmi gond nincs az 1. randin való összebújással. A nőnek is vannak szexuális igényei, nem csak a férfinak.

Sosem értettem ezt a "legkorábban a 3. randi után" című szabályt, illetve azokat a nőket, akik ezt tudatosan próbálják meg elhúzni, mert hogy attól majd "jobban értékelik" őket. Gyanítom, hogy ez azoknak a lányoknak a sajátja, akiknek nagyjából ez az egyetlen értékük és okkal félnek attól, hogy ha hamarabb "adják oda magukat", akkor a férfi majd nem talál bennük semmi egyéb érdekeset/értékeset.

2011. nov. 14. 14:52
 8/31 LadyLee ***** válasza:

"Az én véleményem az, ha vele megteszi, megteszi mással is."

Igen, és? Számít az valamit, ha egy korábbi kapcsolata is úgy kezdődött, hogy az első randin összemelegedtek?

Ha kapcsolat lesz a dologból, akkor szerintem teljesen lényegtelen, ha nem, akkor meg mindkettőnek volt egy jó estéje.

2011. nov. 14. 14:54
 9/31 LadyLee ***** válasza:

"De gondolom ez az eset nem a leghétköznapibb...nem ez az általános =)"

Szűkebb baráti körömben eddig 2 házasság és egy jegyesség van, mely esetén szintén ki van már tűzve az esküvő időpontja. Szóval e 3 esetből 2 olyan volt, hogy első éjszaka lefeküdtek egymással - az egyik esetben ráadásul ez egy buli után történt, és akkor találkoztak életükben először.

2011. nov. 14. 14:56
 10/31 A kérdező kommentje:
Jogos, de olyan könnyen kaphatónak tűnne a Nő!
2011. nov. 14. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!