Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít? Lányok, fiuk, őszintén
Szerintetek mennyire számít, ha az első randin lefekszik a nő a férfival?
Vagy nem ez a lényeg?
Az én véleményem az, ha vele megteszi, megteszi mással is.
Viszont elkaphatja őket a hév és lehet, hogy mással nem csinálná meg. Szóval nem lehet belőle levonni...
Szerintem mindenki azt csinálja, amihez éppen kedve van. Ha olyan a szituáció, akkor semmi gond nincs az 1. randin való összebújással. A nőnek is vannak szexuális igényei, nem csak a férfinak.
Sosem értettem ezt a "legkorábban a 3. randi után" című szabályt, illetve azokat a nőket, akik ezt tudatosan próbálják meg elhúzni, mert hogy attól majd "jobban értékelik" őket. Gyanítom, hogy ez azoknak a lányoknak a sajátja, akiknek nagyjából ez az egyetlen értékük és okkal félnek attól, hogy ha hamarabb "adják oda magukat", akkor a férfi majd nem talál bennük semmi egyéb érdekeset/értékeset.
"Az én véleményem az, ha vele megteszi, megteszi mással is."
Igen, és? Számít az valamit, ha egy korábbi kapcsolata is úgy kezdődött, hogy az első randin összemelegedtek?
Ha kapcsolat lesz a dologból, akkor szerintem teljesen lényegtelen, ha nem, akkor meg mindkettőnek volt egy jó estéje.
"De gondolom ez az eset nem a leghétköznapibb...nem ez az általános =)"
Szűkebb baráti körömben eddig 2 házasság és egy jegyesség van, mely esetén szintén ki van már tűzve az esküvő időpontja. Szóval e 3 esetből 2 olyan volt, hogy első éjszaka lefeküdtek egymással - az egyik esetben ráadásul ez egy buli után történt, és akkor találkoztak életükben először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!