Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít? Lányok, fiuk, őszintén
Szerintetek mennyire számít, ha az első randin lefekszik a nő a férfival?
Vagy nem ez a lényeg?
"De a lényeg, hogy a pipa meglegyen. Utána kuka és jöhet a következő."
És az nem lehet, hogy rád is így gondolnak a csajok, te alfahím. :)
A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.
Az egy éjszakás pasik nálam ugyan ezek voltak. Kuka mind. (:
" Ha férjet keresnék,biztos nem feküdnék le első este az illetővel"
Hát én szeretnék olyan férjet, aki van annyira értelmes és felnőtt, hogy nem ezalapján ítél meg. Aki igen - az amúgy sem férjnek való.
Persze, hogy a Nőknek is vannak szükségletei, de ne pomt azon a férfin élje ki akit esetleg hosszabb távra tervez.
Nem lesz benne semmi titokzatosság, elveszíti teljesen.
Azért én megkérdeznék néhány férfit, hogy melyik nőt tartja érdemesebbnek egy hosszabb kapcsolatra.
De ez az én saját véleményem.
"Nem lesz benne semmi titokzatosság, elveszíti teljesen."
A titokzatosság, a "becserkészés", vadászat öröme, stb. pont azok a dolgok, amik inkább a rövidebb távú kapcsolatokban lehetnek fontosak. Mégis mi titokzatosság van / lehet egy több évtizedes kapcsolatnak? Feltételezed, hogy majd 5-10-20-30 év múlva azért fog téged jobban értékelni gyerekeid apja, mert az elején egy kicsit megvárattad? Ennek pont egy valóban komoly kapcsolatban nincs az ég egy adta világon semmi jelenősége.
"Azért én megkérdeznék néhány férfit, hogy melyik nőt tartja érdemesebbnek egy hosszabb kapcsolatra."
Válaszolt is egy csomó férfi - többségük osztotta ezt a vélemény. De szerencsére vannak ennél értelmesebb férfiak is - és több ilyet is ismerek, akik tudják, hogy a ennek a "mikor adtja oda magát egy nő" c. kérdésnek semmi jelentősége nincs egy valódi, komoly kapcsolatban. Sőt, ahogy fent is írtam, az e téren való taktikázás egyes ismerőseim szerint inkább negatív dolgokra enged következtetni. Osztom a véleményt.
Nézd! Ha akinek egy egy éjszakás kaland kell, keressen egy ribit, vagy menjen dizsibe és csípjen fel egy plázacicát, ők pont erre valók. Csak egy szimpla "luk, amibe üríthetsz" - szokta mondani egy pasi ismerősöm.
Ám a legtöbb lány nem egy "luk" egy "ürítő hely", hanem ettől többet ér.
Vannak fontossági sorrendek. Ha bedöglik a számítógéped szép finoman végigpróbálgatod mi lehet a gondja vagy egyből nagykalapáccsal próbálkozol? Ha ez utóbbi, akkor idióta vagy. Egy nőt is becserkészni kell, nem csak megdugni.
Tudod mi szeretjük ha udvarolnak nekünk, ha kedveskednek. Nem akarunk egy olcsóbb dugási lehetőség lenni egy ribinél, hanem azért akarunk szexelni, mert szimpatikus a pali és oda van értünk.
Sokan nem tudják mi a különbség a szex, dugás és a szeretkezés között. Én inkább szeretkezni szeretek, azzal akit szeretek és ő viszont szeret (tehát érzelmekkel), nem pedig egy idegennel, akit pár órája, napja, hete ismerek csak. De hát ki mit szeret.
Azért a lányok többségének kell az érzelmi szál is.
Az igazi együttlét végén van ölelkezés, puszik (bár puszik közben, előtte is). Egy szexnél? Van aki le se vetkőzik, csak letólja a gatyáját. Hol az egészben a lényeg? 5 perc és kész? Ez nem erről szól!
Az hogy valaki elsőre odaadja magát... az ő döntése, de az ilyen lány a ribi kategória nálam és ugye ott csak az említett dugás jöhet csak szóba, mert hát ha aznap látod először, tuti nem szerelmes még beléd. Ha a pasik többsége fűvel-fával, az ő dolguk, a lányok ezt már inkább csak alkohol hatására teszik, vagy ahogy említettem egy bizonyos kategóriába tartoznak.
Nem hiszem, hogy egy hosszú távú kapcsolat az szexxel kell hogy induljon. Gondoljatok csak bele... lehet hogy jó az ágyban, de mi van amúgy? Ha emberileg nem értitek meg egymást? Nem jöttök ki? Nem azonos az érdeklődési körötök... Előbb ezeket kéne tisztázni, megismerni a másikat és csak azután belefogni a testi élvezetekbe. Aki ezt a pár napot, hetet nem képes kivárni, azt valóban csak a farka hajtja és nem az, hogy ő férfi és szeretne egy nőt.
"Nem hiszem, hogy egy hosszú távú kapcsolat az szexxel kell hogy induljon."
Én sem azt mondtam, hogy ezzel KELL kezdődnie. De ha épp olyan a szituáció, és mindkét félnek kedve van hozzá, akkor minek várni is bármire? Nagyon felületes gondolkodásnak tartom azt, aki ezelapján elítél valakit. Mindenki tegye azt, amihez kedve van. Szerintem egy kapcsolatba nem fér bele a taktikázás. Ha kedvem van valakivel lefeküdni hát megteszem. Az más kérdés, hogy úgy, hogy nem nagyon ismerem az illetőt, nem valószínű, hogy érezni fogok rá vágyat, hogy lefeküdjek vele. De ha mégis, attól nem leszek sem én sem más értéktelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!