Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a lányok általában szebbek a pasijuknál?
Úgy értem hogy egy fiúnak a barátnője szebbnek számít a lányok között,mint az a fiú a többi fiú között.
(Mert hát nyilván így nem lehet összehasonlítani hogy az a lány a fiúnál szebb.)
Ez miért lehet?:D Vagy ti nem így vettétek észre?
És akkor mi van a jóképű fiúkkal és a csúnyább lányokkal?:D
22F
nem értem:D
ha arra gondolsz nem azt mondtam hogy mindig így van ,van persze szebb fiú-rondább lány de eddig így vettem hogy szebb a lány:d
és akkor mi van ha szebb a lány mint a srác? én se vagyok egy szépség még is van 1 gyönyörű barátnőm .
Ő így fogad el és így szeret ahogy vagyok a többi szerintem ku.rvára nem lényeg
jaj istenem nem kell rögtön itt izéélni-.-
nem arról írtam hogy fuj de undorító h a lányok szebbek és a pasik rondák vagy hogy de szánalmas hogy a belsőre is figyelnek..
Csupán egy észrevételt közöltem hogy az én véleményem az hogy a lányok szebbek a pasijuknál.. és ezzel azt sem mondtam hogy a csávó akkor rögtön egy undorítóó..lehet a csávó közben egy nagyon jó pasi is közben..
na mind1 csak kérdeztem hogy ti nem látjátok-e így..:d
Szerintem egy lány el se tudná viselni ha a fiúja ténylegesen szebb lenne nála, mert akkor kinek szépítene magát, ki előtt nézne ki jól. "Hogy áll ez a ruha^^" "heh rajtam biztos jobban állna ha lány lennék" lol.
Meg mondjuk mert amúgy is a lányok szépségén szokott hangsúly lenni nem a fiúkon?? Smink, kiegészítők, frizurák, stb., és jobban észreveszik.
azért több a "szebb a lány" páros mivel ebből látszik, hogy a lányok könnyebben félre teszik a külsőségeket, koncentrálnak minden másra, és abba bele szeretnek.
a pasiknak hatalmas szerelem kell ahhoz hogy túllépjenek a külsőségeken
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!