Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj a kapcsolatunkban?
18 éves lány vagyok. 2 éve vagyok együtt egy fiúval. Minden rendben ment, de 3 hónapja nagyon furán viselkedik. Lenézően néz rám. Folyamatosan csak a barátairól beszél, hogy ő velük akar lenni, meg hogy milyen jó lenne bicózni velük. Eleinte nem zavart, de mostanában olyan, mintha azért mondaná, hogy lyukat verjen a szívembe. Van, hogy suliba menet ilyeneket mond, hogy ma megfogtam a buszon egy csaj seggét és mikor kiakadok akkor " csak vicceltem". Akárhányszor átölelem utána nem simán elenged hanem arébb lök. Írok neki valamit sose válaszol. Pedig egész nap levelezget a barátaival. Mindig piszkál a súlyommal. Rákérdeztem már nála többször is, hogy mi a bajom, de mindig azt mondja, hogy "Semmi bajom b*zd meg! Ne hisztizz már, mert unom". Nagyon szar érzés amit csinál. Van, hogy elsírom magam annyira megbánt és akkor is csak rátesz egy lapáttal, hogy szánalmas vagyok meg hogy egy cs*cska g*ci. Pedig nem vagyok rossz vele. Mindent megkap tőlem. Szexuálisan is kielégítem mindennap és meg is masszírozom utána. Nem tudom mi van vele. Ha meg mondom neki: "Mindig átölellek!....Mért ne szeretnélek... Mindig megcsókollak" és ezek a válaszok jönnek vissza folyamatosan. Kérlek segítsetek! Mi lehet a baja? Hogy tudnék ezen változtatni?
BOCSI, HOGY SOKAT ÍRTAM, DE KOMOLY A BAJ!
Kor és nemet is írjátok ki légyszives!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!