Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj a kapcsolatunkban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. 2 éve vagyok együtt egy fiúval. Minden rendben ment, de 3 hónapja nagyon furán viselkedik. Lenézően néz rám. Folyamatosan csak a barátairól beszél, hogy ő velük akar lenni, meg hogy milyen jó lenne bicózni velük. Eleinte nem zavart, de mostanában olyan, mintha azért mondaná, hogy lyukat verjen a szívembe. Van, hogy suliba menet ilyeneket mond, hogy ma megfogtam a buszon egy csaj seggét és mikor kiakadok akkor " csak vicceltem". Akárhányszor átölelem utána nem simán elenged hanem arébb lök. Írok neki valamit sose válaszol. Pedig egész nap levelezget a barátaival. Mindig piszkál a súlyommal. Rákérdeztem már nála többször is, hogy mi a bajom, de mindig azt mondja, hogy "Semmi bajom b*zd meg! Ne hisztizz már, mert unom". Nagyon szar érzés amit csinál. Van, hogy elsírom magam annyira megbánt és akkor is csak rátesz egy lapáttal, hogy szánalmas vagyok meg hogy egy cs*cska g*ci. Pedig nem vagyok rossz vele. Mindent megkap tőlem. Szexuálisan is kielégítem mindennap és meg is masszírozom utána. Nem tudom mi van vele. Ha meg mondom neki: "Mindig átölellek!....Mért ne szeretnélek... Mindig megcsókollak" és ezek a válaszok jönnek vissza folyamatosan. Kérlek segítsetek! Mi lehet a baja? Hogy tudnék ezen változtatni?

BOCSI, HOGY SOKAT ÍRTAM, DE KOMOLY A BAJ!

Kor és nemet is írjátok ki légyszives!

18/L

2011. szept. 25. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez vagy kamu vagy pedig egy idióta vagy amiért még mindig vele vagy
2011. szept. 25. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
gyááááááh lehet akkor rossz napja van vagy valami amikor ilyeneket monddd:S am máskor kedves meg minden?
2011. szept. 25. 17:04
 3/11 Tajparaszt ***** válasza:
Fake?
2011. szept. 25. 17:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát, nem mindig. Van, hogy rám se néz csak mobilozik. Ha kettesben vagyunk jókat szoktunk beszélgetni, meg szoktunk hülyülni is. Vannak romantikus perceink is. De iskolában mindig ilyen, meg ha ott van az anyja akkor is. De szinte már semmit nem tesz a kapcsolatunkért. Eleinte mindig meglepett valamivel, most meg örülök, ha egyáltalán nem találkozik a barátaival és rám ér.

Első válaszoló: Igen! Kicsit én is idiótának érzem magam, de nagyon szeretem. Sajnos már nem becsül meg.

2011. szept. 25. 17:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Ennyire hihetetlen, hogy van ilyen? Hát pedig ez igaz:S
2011. szept. 25. 17:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen!
2011. szept. 25. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy lehetne megmenteni a kapcsolatot ha már ennyire lehidegült..:Sde lehet hogy csak túlaggódod az egészet szóval szerintem várj egy kicsit mielőtt szakítanál vagy valami.
2011. szept. 25. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy van valakije, vagy kiábrándult, de gyáva szakítani.
2011. szept. 25. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

hát akármilyen rosszul hangzik is, de szerintem hanyagold őt pár napig.

az meg természetes h a haverjaival is akar lenni, mert 2 év után csak egy ember társasága már unalmas, pláne ilyen fiatalon.

mondom, ha hanyagolod, majd visszajön...

2011. szept. 25. 19:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Elég megnyugtató volt. Hát sajna osztálytásak vagyunk, de azért megprobálom úgymond nem tenni a hangsúlyt.
2011. szept. 25. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!