Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szemétség, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemétség, ha mielőtt szakítanék a barátnőmmel elveszem a szüzességét még?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 19:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
asszem h kibeleznélek ha velem csinálnál ilyesmit..!
2011. okt. 7. 10:40
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól is függ, milyen belsőleg a csaj. Ha mindenáron el akarja veszteni a szüzességét, és nem az a lelkizős alkat, akkor nincs gond.

Amennyiben viszont szerelmes beléd, akkor nagyon kics€sznél vele. Ez utóbbi esetben légy normális. Engedd el szépen most. Sokkal kisebb az az öröm amit te ebben találnál mint amekkora fájdalmat okoznál neki. Hidd el, egyszer mindenki megkapja amit megérdemel, te sem leszel kivétel. Ne alázz meg olyat, aki téged szeret.

2011. okt. 7. 11:06
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel mindenki csak rosszul járna.Nagy fájdalmat okoznál neki,ez nagyon fontos dolog egy lány életében.Te se mennél vele sokra,akkor keress egy tapasztaltabb lányt,aki szívesen lefekszik veled,és kész.

21/L

2011. okt. 7. 11:30
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnád elvenni a szüzességét? Miért nem keresel valami könnyűvérű lányt? Ennek mi értelme, hogy elveszed szakítás előtt neki?... Vagy ez valami bosszú lenne?:/ mert igen, kérdésedre válaszolva oltári nagy szemétség, velem is ezt csinálták, és máig sem tudtam túltenni magam rajta.
2011. okt. 7. 11:53
 25/31 anonim ***** válasza:
79%
Nem lenne szemétség... csupán rohadt g3ci dolog de gondolom a magadfajtát ez nem érdekli.
2011. okt. 7. 12:05
 26/31 Span ***** válasza:
100%
Miért vagy még együtt vele ha szakítani akarsz? Már az hogy felvetetted undorító! Ha meg is teszed egy jellemtelen ember vagy!
2011. okt. 7. 12:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

HA valamikor is kedvelted, nem szeretted, akkor nem teszed meg vele akkor sem ha úgy tűnik ő is akarja.

Nem lehetsz ekkora barom, meg különben szerintem nem feküdne le veled főleg nem először ha nem érez vmit irántad.

ne csináld becsüld ennyire a lányt, és most dobd ki még

Remélem megfogadod a tanácsom.

Ha nem egy kupac szeméttel több a világon, van bőven :)

2011. okt. 7. 13:14
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Kb. nulla érzelmi intelligenciára utal ilyen kérdést feltenni. Nem tudom, hány éves vagy, de a kérdés alapján egyszerűen éretlen vagy egy barátnőhöz, egy kapcsolathoz. A szexhez meg önző.
2011. okt. 7. 13:21
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak azért kezdtél el járni ezzel a lánnyal, mert legyezi a férfi egódat, hogy te leszel az első az életében. És tulajdonképpen csak ez kell neked tőle, semmi más.
2011. okt. 7. 15:08
 30/31 szamo77db ***** válasza:

Szégyenteljes, mocskos dolog lenne! Ha tartod magad

valamire, ne tedd meg!

2012. máj. 7. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!