Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a férfiak, akik nem zsugoriak és hajlandók költeni párkapcsolat céljából?
Nem arra gondolok, hogy meghív egy teára (habár ez is igen ritka!!) hanem hajlandó drága, értékes ajándékokat venni a kiszemelt lánynak/nőnek udvarlás és/vagy figyelmesség céljából....
Hová lettek ezek a hímek?
Nem mondod,hogy amit leírtál,azért pénz,vagy luxus jár???
Te fizetszz azért,mert a férfi kénytelen a másik agyféltekédet hallgatni???
Ez kb ugyanolyan baromság,mint amit írtál.
Amugy szerintem beteg aberált emberek fizetnek egy nőnek,azért mert nő.
Én fizetnék,hogy lássam a Grnd Canyont
Azért miért fizessek,mert minden nap látlak téged?
Te eltévedtél valahol szerintem
Üdv a földön!
Ha együtt vagyok valakivel, akkor néha meglepem egy kis ajándékkal, egy szál rózsa, születésnapra bonbon, valaki ékszer, ruha táska. Plussz besegítek a házimunkában. Kivéve a főzést, mert azt nem tudok. A szex pedig kölcsönösségi alapokon működik és nem szolgáltatás szinten. De ez egy kapcsolat.
Amire te utalsz, az lényegében egy tipikus k*rva viselkedése. Pénz=értékes_ajándék adása egy szolgáltatásért cserébe, ami lehet mosás, takarítás, szex...
„hanem hajlandó drága, értékes ajándékokat venni a kiszemelt lánynak/nőnek udvarlás és/vagy figyelmesség céljából....”
Szóval, ha veszek neked egy rózsát vagy valami plüss állatok figyelmességből, akkor az neked kevés? És miért költsek rád vagyonokat, amikor koránt sem biztos a siker. Ez is egy befektetés, ahol nem éri meg kockáztatni.
„Gondoljatok már bele: mossa az izzadt, koszos ruháját, bevásárol, főz rá, takarítja a mocskát, mindenféle fájdalmas tortúrákon átesik, hogy szép és kívánatos legyen (sport, diéta, szőrtelenítés, kozmetika stb.) és még le is sz*pja..”
Beb.szni a ruhát a mosógépbe, aztán elindítani, tényleg hatalmas fáradtság. Már nem a 18. században vagyunk, ahol a patakban mostak a nők. Senki sem kért meg arra titeket, hogy vagyonokat költsetek – természetesen a férfi pénzéből – fodrászra, kozmetikusra, szőrtelenítésre stb, csak annyit, hogy nézzetek ki normálisan, a legalapvetőbb igényességnek megfelelően, de szerintem ez alap dolog. Ti örökké azzal jösztök, hogy a nőiesség egyenlő a jó külsővel. Ha te nem akarsz szőrteleníteni, hajat mosni, akkor ne tedd, de ne rinyálj, ha nem kellesz majd senkinek. Egyébként a csajok is rengeteg dolgot várnak el a férfitól. És még szopni is kell? Hát ez szörnyű. Ha már egy csomót költenek rád, ez a legkevesebb.
Szerintem neked nyűg ez az egész, úgyhogy keress magadnak valami 60 feletti milliomos vén kéjencet, aki rád költi a vagyonát, mert a normális férfiak irtóznak az ilyen pénzéhes ribancoktól, mint amilyen te vagy és sajnos egyre többen vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!