Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt tinédzserkorb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt tinédzserkorban átvészelni/túlélni maradandó károsodás nélkül?

Figyelt kérdés
Tavaly szakított velem a barátom, azóta sem dolgoztam fel, nem tudom miért szeretett ki belőlem, én még mindig szerelmes vagyok belé. A szüleim most váltak el, széthullott a családunk. Az iskolában egyre rosszabb eredményeket szerzek. Nincs kedvem semmihez. Nem találom az életem értelmét. Úgy érzem, nem szeret senki. Barátaim nincsenek nagyon. (külsőmmel nincs gond, sokak szerint nagyon szép vagyok, de kevés az önbizalmam)
2011. szept. 14. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az érzelmeket nem lehet megmagyarázni, van olyan, hogy elmúlik a szerelem. Sok minden lehet az oka, azt csak ő tudná megmondani, hogy miért tette. Talán úgy érezte, hogy nem elég jó neked, nem tudom. Egyébként ne ess kétségbe, jön majd másvalaki, akivel újra boldog leszel. Amúgy elég nehéz időszakban vagy, most kell megküzdened a felnőtté válással, és ez még akkor is nehéz feladat, ha nincsenek más gondjaid. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy kérj segítséget valakitől, beszélgessetek sokat, és előbb-utóbb találnod kell valamit, ami leköt téged, mert így be fogsz kattanni.
2011. szept. 14. 21:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Úgy érezte, hogy nem elég jó neked? Én neki, vagy ő nekem? :D 21.18-asnak szólt, és köszönöm szépen a választ.
2011. szept. 14. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy úgy gondolta, te túl jó vagy hozzá képest, és ő nem tud eleget adni. Vagy ki tudja. De az is előfordulhat, hogy "csak úgy" elmúlik a szerelem. Nincs mindig magyarázat az ilyesmire. Most az a lényeg, hogy túl kell élned az egészet, és meg kell próbálnod ilyen körülmények között talpon maradnod, hogy utána fel tudd építeni a saját életedet.
2011. szept. 14. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!