Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom kulfoldre szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom kulfoldre szeretne menni dolgozni honapokra. Hogyan tudjuk mi ezt majd atveszelni?

Figyelt kérdés
1eve es 3 honapja vagyunk egyutt a baratommal.Most is dolgozik, itt a varosunkban, de kiszeretne menni kulfolre, mert ott jobban megfizetodo. Azt mondta megoldana ugy, hogy minden 2 het utan hazajonne egy hetet, vagy par napot, de en mar ha csak ragondolok hogy elmegy, elkap a boges. Minden nap talalkozunk- ha egy napot nem, mar hianyzik- , ezert ugy gondlom hogy nagyon nehez lenne kibirnom. Attol felek, hogy csak eltavolodnank egymastol. Mit tegyek, hogy jo legyen, Es hogy eros maradjon koztunk a kotelek?? Nagyon szeretem, es nem akarom elvesziteni. :( Segitsetek.
2010. júl. 14. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Én is mentem külföldre dolgozni 2 éve, akkor már egy éve volt barátnőm, aztán kint összejöttem egy lánnyal, nagy szerelem volt első látásra, és egy perc alatt elfelejtettem a magyar barátnőmet.

Aztán amikor hazajöttem akkor már nem találtuk a közös hangot az exemmel, de persze a külföldi nőmről nem számoltam be neki, egyszerűen elidegenedtem tőle, pedig ő mindent megtett, hogy megmentse a kapcsolatunkat, de engem már taszított a közelsége.

Túlságosan ragaszkodsz a barátodhoz, ez nem jó. Ha egy napot sem bírsz ki nélküle, akkor elég hamar elüldözöd magad mellől ezzel a ragszkodással, azt a férfiak nem szeretik. Adj neki egy kis szabadságot, akkor meglátod, mihez kezd vele. Ne korlátozd.

2010. júl. 14. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
mi lenne, ha utána mennél? vagy az teljes képtelenség most neked? mert mondjuk nem tudsz kimenni, vagy itt van munkád, vagy nincs pénzed kimenni... vagy ilyesmi. de sok telefonnal meg esetleg msnennel megoldható, de nehéz lesz.
2010. júl. 14. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, a válaszom első része nem teljesen a válasz a kérdésedre , de leírom azért :)

" Azt mondta megoldana ugy, hogy minden 2 het utan hazajonne egy hetet, vagy par napot"

Ezt nem tudom hogy gondolta a barátod, hogy most kimegy elkezd valahol dolgozni , aztán két hét múlva hazajön , és megint visszamegy ugyanoda? szte majd vissza is veszik ?:D azért ez nem így működik teljesen , hogy most 2 hetet ott vagyok , aztán hazajövök , visszamegyek ugyanoda , majd megint hazajövök... :D

Nem olyan egyszerű munkát találni külföldön se, + azért ha 2 hetente hazautazgatna... azért is kell ám fizetni hogy hazautazik meg vissza szval... nem túl jó ötlet ez így.

Na most akkor , van egy megoldás, az hogy te is velemégy ,és keresel valami munkát ott, lányoknak nem azt mondom hogy könnyebb, de talán még is az ilyen kisebb munkákat elvállalni, mint hogy au pair, vagy szobalány, stb...

szval vagy az van , hogy te is vele mégy, vagy megpróbálod meggyőzni hogy ne menjen, leülsz és azért mdjuk megkérdezed tőle pontosan hogy hogy is gondolta azt hogy ő most akkor 2 hetente hazajárkál...mert ez nem túl reális:D , ez így nem oldható meg.

2010. júl. 14. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Sehogy nem fogjátok átvészelni. Szép időt töltöttetek együtt, de vége. Úgy is elhidegültök egymástól, akármennyit tartjátok a kapcsolatot, vagy telefonszexeltek.

Inkább szakítsatok most és jó viszonyban váljatok el, minthogy egyikőtök megcsalja a másikat és utáljátok majd egymást.

2010. júl. 14. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

naív vagy...2 hetenként hazautazgatni...luxus,és lehetetlen...

meg fogod fojtani a pasidat a ragaszkodásoddal..ha kimegy,ha marad...

kissé butuska vagy..majd tapasztalsz az évek alatt,és rájössz,hogy működik a világ...

nagynéném kint van a kanári szigetek egyikén...jó,ha évente haza tud jönni egy hétre...

19L

2010. júl. 14. 11:54
 6/9 A kérdező kommentje:
kulfoldre menne, at a hataron, de az ide kb 400km. Azert tudna hazajonni, mert a nagybatyanal dolgozna, annak a cegenel.. Sok munkaja van a cegnek, de otthon vegzik. O csak segiteni menne ki.Mint segedmunkas :)
2010. júl. 14. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem engedném egyedül a párom, mert miután vissza jönne, a kapcsolat már olyan más lenne, elhidegült, szerintem...Vagy mennék vele, ha lehetséges.

L19

2010. júl. 14. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy segédmunkás nem maga osztja be az idejét, amikor kell, akkor dolgoztatják. A "csak segédmunkás" az nem azt jelenti, hogy kevesebbet kell majd dolgoznia.

Az, hogy a családjánál dolgozik, egyszerűbbé tszi a helyzetet, lehet, hogy akár havonta is hazahozzák, ha kocsival gyakran járnak haza, de lehet, hogy nem.

A két hetente hazajárás meg teljes képtelenség, még Magyarországon belül is luxus ennyit utazgatni, mondjuk Nyíregyháza-Zalaegerszeg távolságban. Senki nem olyan hülye, hogy hazajárjon egy lányért, amikor lányokat bárhol lehet találni és ugyanolyan a puncijuk, mellük, seggük, vagy jobb, mint az otthoni barátnőjének.

Én biztos nem tartanám fenn a kapcsolatot, mert ez nem egy kapcsolat ilyen formában.

Menj ki vele, vagy felejtsd el a srácot. Esetleg, ha hazajön, akkor folytatjátok. De korlátozni, ráakaszkodni, hisztizni nem szabadna, hogy egy napig nem látod, és már nem bírod, mert viszket a muffod.

2010. júl. 14. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:
ha neked a "viszket a muff" es a szerelem ugyanaz, akkor hath nagyon sajnalom. nagyon orulok hogy a parom nem ilyen felfogasu mint te. ;) ha csak a mell, punci es segg szamit neked hath akkor talan csak k**vakat kellene tarsal.
2010. júl. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!